Accesorii prese termice

Platane interschimbabile

Platanele interschimbabile permit imprimarea unei varietăți mari de articole de îmbrăcăminte de diferite dimensiuni, precum și a accesoriilor. Disponibile pentru toate presele termice.  

Folie de protectie din cauciuc

Acest tampon de silicon de înaltă calitate reține căldura foarte bine și este un ajutor perfect atunci când se fac termotransferuri. Potrivit în special pentru aplicarea termică a materialului CAD-CUT. Se obține o suprafață ușor texturată.  

Protectie pentru alunecare rapida

Se potrivește perfect cu platanul inferior și face ca îmbrăcămintea să alunece ușor pe el, reducând uzura platanului. Ușor de curățat IMPORTANT !! Culorile imprimate prin sublimare nu aderă.    

Husa platan incalzit

ușor de curățat se potrivește perfect pe platanul încălzit reducând uzura culorile imprimate prin sublimare nu aderă pe material.  

Banda termica

Banda termo: pentru a fixa transferurile pe textile materiale extrem de rezistent la căldură ideală pentru căni, articole de îmbrăcăminte etc. Nota. Pentru a ușura utilizarea benzii, poți folosi un dispenser.  

Instrument de decapare STAHLS’ EZ Weeder

Conceput cu un vârf curbat foarte ascuțit cu ajutorul căruia poți îndepărta foare ușor surplusul de material, chiar și cele mai mici detalii.   Citește și: Cum sa iti cresti productivitatea in procesul de termotransfer  

Dispenser pentru benzi adezive

construit puternic și durabil are o bază anti-alunecare din cauciuc  

Racleta STAHLS’

Cu ajutorul racletei te vei putea asigura că suporturile rezistente la căldură (ex. Magic Mask ) sunt corect sigilate pentru termotransfer. De asemenea, cu racleta poți îndepărta suportul pentru a asigura o aplicare corectă, fără cute și bule de aer.

Radiera termica

Curăță platanul inferior și superior, permițând transferurilor să se răcească repede. Dispersează rapid căldura din materialele termotransferate. Ideală pentru răcirea numerelor înainte de a îndepărta folia de protecție.  

Solutie de curatare a platanului incalzit

Cu ajutorul ei vei păstra platanul curat.