Producator: ISEE2

Descriere

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Edge Sealing Pen este o soluție rapidă și ușoară, concepută pentru a împiedica dezlipirea marginilor foliei autoadezive după aplicarea acesteia.

Produsul constă într-un lac acrilic transparent care conține agenți de blocare UV. Timpul de uscare este de 10 minute de la aplicare.

Soluția este aplicată cu vârful markerului special, pe marginea foliei, pentru a o proteja împotriva dezlipirii acesteia de pe suprafața pe care a fost aplicată. Dezlipirea marginilor foliei poate fi cauzată de diferiți factori – expunerea la mediu, curățare sau contact excesiv.

Acest produs poate fi de asemenea utilizat pentru a umple adânciturile sau pentru a face corecturi pe anumite elemente ale caroseriei vehiculului înainte de colare. Edge Sealing Pen este compatibil cu toate tipurile de folii autoadezive.

 

Date tehnice:

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn
Suprafața ce poate fi acoperită150ml
Punct de aprindere minim 38°C (evitați expunerea la scântei, spații deschise și orice sursă de caldură și aprindere)
Densitatea vaporilorMai greu decat aerul
Rata de evaporareMai lent decat în cazul acetatului de butil
Volatilitate 66,98%
Stare fizică la temperatura camereiLichid
AspectLichid transparent
MirosAromat moderat
Solubilitate în apăInsolubil
Sfaturi de siguranțăUtilizați soluția în spații foarte bine ventilate. Consultați fișa MSDS pentru toate informațiile produsului.

 

Aplicatii:

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Conceput pentru a împiedica dezlipirea marginilor foliei autoadezive după aplicarea acesteia. De asemenea poate fi utilizat pentru a umple adânciturile sau pentru a face corecturi pe anumite elemente ale caroseriei vehiculului înainte de colare.

 

Pret:

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

15€/buc + TVA.