Producator: STEINEL

Descriere

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Scanner-ul de temperatura inovativ de la STEINEL PROFESSIONAL este un accesoriu practic atunci cand lucrezi cu generatoarele de aer cald HG 2120E si HG 2320E. Conceput cu senzori cu infrarosu, monitorizeaza temperatura materialului pentru a te asigura ca lucrezi cu temperatura optima si ca nu exista riscul deteriorarii materialului din cauza supra-incalzirii acestuia.

Scanner-ul se monteaza in partea de sus a generatorului de aer cald. Daca este pozitionat la o distanta de 15cm fata de material, scannerul masoara temperatura exacta a acestuia si o afiseaza pe display-ul digital.

 

BENEFICII/ AVANTAJE:

1. Control total al temperaturii datorita functiei de monitorizare constanta a temperaturii direct la suprafata materialului, in intervalul 0-300°C.

2. Protejeaza materialul impotriva deteriorarilor cauzate de o posibila supra-incalzire a acestuia -scanner-ul te avertizeaza atat optic cat si acustic atunci cand materialul atinge temperatura optima, dar si cand se depaseste sau se coboara sub temperatura nominala (rosu – prea cald, verde – optim, albastru – prea rece).

3. Usor de utilizat datorita schimbului de date inteligent intre suflanta si scanner.

4. Compatibil cu generatoarele profesionale de aer cald de tip pistol: HG 2120 E and HG 2320 E.

 

Date tehnice:

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn
Dimensiune (Lungime, latime, adancime)146,6 x 51 x 44 mm
AlimentareBaterii de 9V
Temperatura masurata

Ajustabila 0-300°C
Distanta optima de lucru fata de material15cm
Scanare temperatura
Senzori cu infrarosu
Caracteristici specialeNiveluri de emisie si intervale de toleranta ajustabile
Greutate165g

 

Aplicatii:

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Conceput pentru atasarea la generatoarele de aer cald, cu scopul de a monitoriza temperatura materialului pentru a te asigura ca lucrezi cu temperatura optima si ca nu exista riscul deteriorarii materialului din cauza supra-incalzirii acestuia.

 

Pret:

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

49,95€/buc + TVA