Ce adeziv folosim pentru display-urile ROLL UP?

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Sistemele de expunere Roll up sunt omniprezente în industria de producție publicitară. Scopul nostru nu este să argumentăm utilitatea acestui mijloc de promovare, ci să găsim soluția cea mai simplă și mai durabilă pentru asamblarea acestor sisteme.


Cei care folosesc sau produc sistemele roll up au fost, foarte probabil, puși în situația neplăcută de a descoperi în momentele cele mai nepotrivite că una dintre marginile materialului imprimat s-a dezlipit.

Prima concluzie, în aceste situații, este că bandă adeziva folosită este de proastă calitate. Acesta este uneori răspunsul, dar de cele mai multe ori problema este folosirea unei benzi dublu adezive nepotrivite pentru această aplicație.

Pentru a preîntâmpina un incident similar firmele iau decizia folosirii unei benzi adezive foarte puternice, dar care înseamnă, de cele mai multe ori, costuri de producție mărite.

Materialul cel mai des folosit pentru roll-up-uri este polipropilenă. Acest material are o energie superficială foarte mică, ceea ce înseamnă că gamă de adezivi care fac priză pe această suprafață este mai restrânsă.

PONT!!

Majoritatea adezivilor au nevoie de 12 până la 24 ore pentru a face priză maximă. Dacă folosiți benzi dublu adezive cu astfel de adezivi, nu tensionați imediat roll a€“up a€“ ul pentru a testa adezivul. Faceți acest test după minim 12 ore de la montare!


De multe ori însă, nu avem la dispoziție 12 ore de la asamblarea roll €“up-ului până la expunerea lui. Din fericire, există și adezivi care sunt compatibili cu filmele de polipropilenă și care fac priză imediată cu suportul. Una dintre soluții este banda dublu adezivă ORAFOL 1453.

 

 

 

PONT!!

Pentru roll-up-uri folosite intens sau pe o durată lungă, este recomandat să utilizați o bandă dublu adeziva rezistentă la îmbătrânire și la forfecare, că de exemplu ORAFOL 1397PP.


Benzile dublu adezive ORAFOL 1453 ȘI ORAFOL 1397PP sunt compatibile cu o gamă largă de plastice, astfel încât pot fi folosite și pentru roll-up-uri imprimate pe material de banner sau alt tip de material plastic și sunt disponbile la orice lățime începând de la 3 mm.

 

 

 

Pentru întreaga ofertă de Benzi Dublu Adezive ORAFOL – click aici.