Cum Întreținem mașinile după colare?

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Mașinile colate integral cu folie autoadezivă, necesită o îngrijire specială. Foliile sunt, prin natura lor, mai sensibile decât vopseaua mașinilor. Asta înseamnă că este nevoie de o grijă deosebită atunci când se aplică şi ulterior, când sunt utilizate foliile.

Pentru ca folia autoadezivă să își păstreze aspectul de nou un termen îndelungat, producătorul ORAFOL  a conceput KIT-urile cu SOLUȚII PENTRU CURĂȚAREA ȘI ÎNTREȚINEREA FOLIEI, disponibile în 2 variante:

1. Pentru Folii Autoadezive Lucioase

2. Pentru Folii Autoadezive Mate sau Structurate.

Fiecare Kit conține:

  • 500ml Șampon concentrat

Șamponul poate fi diluat cu apă, până la 1:100, formând o spumă fină care curăță delicat și eficient. Se recomandă utilizarea lui periodică, la spălarea manuală a mașinii.

  • 500ml Soluție curățare intesivă

După 1-2 minute de la aplicare, soluția îndepărtează petele dificile, precum cele uleioase, de funingine, dar și excrementele de insecte. Nu conține solvent și oferă cele mai bune rezultate dacă este aplicată cu un buretele special, inclus în KIT. Se folosește ori de câte ori sunt pete greu de îndepărtat pe folie, sau când mașina este foarte murdară.

  • 500ml Soluție întreținere rapidă

Soluția de întreținere rapidă cu suprafață lucioasă este o emulsie de curățare și îngrijire ce nu conține silicon. După aplicare, suprafața devine antistatică și impermeabilă.

Varianta echivalentă pentru Foliile autoadezive mate este o emulsie de curățare și îngrijire ce nu conține solvenți sau conservanți. După aplicare, suprafața devine antistatică și impermeabilă, iar efectul de mat este accentuat.

Soluția se aplică după spălarea mașinii.

  • 500ml Soluție protectie pe termen lung

Soluția oferă protecție un timp îndelungat. Se aplică pe toată suprafața foliei, la 7-10 zile de la colare, iar ulterior o dată la 3 luni, după spălarea mașinii. Atinge gradul maxim de protecție la 24 de ore după aplicare.

Varianta pentru foliile lucioase asigură o suprafață foarte netedă cu un luciu intens, iar cea pentru folii mate nu conține apă, având o concentrație ridicată de ceară Carnauba.

  • + 2 bureți speciali

 

Deoarece procesul de curățare a suprafeței care urmează să fie colată cu folii autoadezive reprezintă un pas esențial pentru o decorare reusită, producătorul ORAFOL a creat Soluția Ideală pentru pregătirea suprafețelor de colare:

SOLUȚIA PRE-COLARE ORACAL

Utilizată înainte de aplicarea foliei, are proprietatea de  a degresa și îndepărta reziduurile agenților de curățare, lăsând suprafața perfect curată și pregătită pentru aplicarea foliei autoadezive.