Cum putem bate online-ul?

Mediul de promovare online ocupa un loc din ce în ce mai important în bugetele de marketing. Ca urmare, bugetele de promovare pentru offline se reduc, dar așteptările clienților rămân aceleași sau cresc. E momentul sa fim creativi!


Producătorul Olandez Bakker Magnetics a creat Folia de Otel imprimabila, disponibilă în Oferta Grupului PIN, care, aplicată pe un suport magnetic, poate fi Soluția Creativă și Inovatoare pentru promovarea indoor cu care sa recuceriți bugetele clienților Dvs.

Avantajele și beneficiile Foliei de otel imprimabilă sunt:
• Foarte ușoară, ceea ce facilitează manipularea și implică costuri mici la expedierea prin curierat;
• Flexibilă – se poate rula foarte ușor;
• Ușor de aplicat și îndepărtat – poate fi aplicată de oricine, fără a fi nevoie să vă deplasați la montaj;
• Poate fi aplicată în mai multe straturi – aceeași suprafață poate fi folosită pentru a transmite mai multe mesaje în perioade diferite din zi sau în zile diferite din săptămână/an, etc.

Folia de oțel poate fi acoperită cu un start din PVC imprimabil, pe o față sau poate fi acoperită cu hârtie imprimabilă, pe ambele fețe. Cernelurile compatibile sunt cele pe bază de solvent, eco-solvent și UV.

Folia de oțel poate fi folosită cu success împreună cu folia magnetică, în comunicări indoor, pentru realizarea display-urilor, decorarea magazinelor, campanii promoționale, dar și la diferite evenimente (conferinte, expozitii, etc).