Cum sa alegi folia One Way Vision potrivita?

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Suprafețele transparente – adesea suprafețe de mari dimensiuni, iar uneori MONUMENTALE – reprezintă un suport de promovare elegant și accesibil. Astfel, sticla este una din cele mai apreciate și utilizate suprafețe de promovare de către companiile care doresc o promovare pe termen scurt și mediu, cu Impact Maxim.

De cele mai multe ori, aceste suprafețe sunt disponibile deja și nu e nevoie de investiție suplimentară în amenajarea/construirea suportului publicitar.

Unul dintre pașii cei mai importanti în crearea unei reclame rafinate și de impact este alegerea materialului potrivit.

Prin ce se diferențiază o Folie ONE WAY VISIION (OWV) Premium de una Economică?

1. Compozitie

Foliile din GAMA PREMIUM sunt folii autoadezive, din PVC, cu perforații, compuse din două straturi: o folie alba și una neagră. Cele doua straturi conferă foliilor o rezistență mărită, comparativ cu FOLIILE ECONOMICE, care au doar un singur strat de folie, de obicei albă.

2. Adeziv

Foliile OWV Premium au, în general, adeziv pe bază de solvent, iar foliile economice au, de cele mai multe ori, adeziv pe bază de apă. Adezivul pe bază de solvent are putere adezivă și durabilitate mai mare decât adezivii pe bază de apă. În plus, Foliile Economice au adezivul de culoare neagră, iar la cele din Gama Premium este transparent.

Un avantaj semnificativ al foliilor Premium este faptul că acestea se îndepărtează ușor dintr-o singură bucată, spre deosebire de Foliile Economice care, la îndepărtare, se rup în bucăți mici, crescând astfel timpul de îndepărtare. De asemnea, exista riscul de a rămâne urme de adeziv negru, care este mai greu de îndepărtat.

Procesul de îndepărtare al foliei de pe suportul publicitar, generează adesea costuri semnificative de manoperă. De asemenea, costuri de timp, instrumente necesare – raclete, soluții de îndepărtat adezivul, etc – care trebuie luate în calcul atunci când se alege tipul de folie OWV.

3. Durabilitate

FOLIILE ECONOMICE au, în general, o durabilitate la exterior de până la 6 luni iar cele din GAMA PREMIUM până la 1 an de zile.

Indiferent dacă este vorba despre o reclamă indoor sau outdoor, Foliile perforate Oracal pot fi soluția ideală. Aceastea sunt disponibile în mai multe variante: ORAJET 3675 / ORAJET 3676 / ORAJET 3675E / ORAJET 3676E.

IMPORTANT !!

Pentru a crește durabilitatea foliei în timp și pentru a evita depunerea impurităților în perforațiile foliei, se recomandă laminarea foliei OWV cu  ORAGUARD 297GF, perfect transparentă.

Pentru informații suplimentare despre Foliile One Way Vision – click aici.