Producator: GCC

Descriere

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

i-Craft este un aparat ideal pentru școli, birouri, magazine de obiecte personalizate și persoane creative, prin interfața foarte ușor de folosit și o mare varietate de clipart-uri incluse, cu ajutorul cărora se pot crea decoruri pentru pereți sau obiecte, tatuaje personalizate, carduri, peronalizări de tricouri și altele.

Vezi aici un DEMO Video.

CARACTERISTICI

Sistem de tăiere pe contur imbunătățit AAS II
Cu Sistemul Automat de Aliniere (AAS II) pentru tăiere pe contur, utilizatorii pot printa imaginile pe care le doresc și să folosească iCraft-ul ca să taie conturul automat pentru a realiza sau completa o diversitate de design-uri într-un mod mai ușor, inclusiv stickere, decoruri, carduri etc.
Coală suport autoadezivă
Coala autoadezivă se poate folosi pentru a fixa materiale diferite (care nu au suport) de la carton la magnet subțire și are două dimensiuni. Îți asigură un spațiu de tăiere generos de utilizare, 30 x 30 cm, și un spațiu de tăiere mai extins, de 30 x 60 cm (accesoriu opțional)
Soclu pentru card SD
Cu folosirea cardului SD, utilizatorii pot crea designul lor oriunde doresc și îl pot salva pe cardul SD pentru ceilalți utilizatori. Cu iCraft imaginația ta este singura limită. (Notă: Cardul SD este un element opțional și nu este inclus)
Aplicații Rhinestone
Mulțumită forței superioare și a integrării în soft a acestei funcții, iCraft devine o unealtă și mai versatilă pentru cei care vor să facă astel de decorări pe tricouri.
Auto alimentare media
Doar apeșii pe butonul de auto alimentare, media va fi încărcată sau eliminată automat, fără manevrarea vreunui levier.
Cuțit auto-reglabil
iCraft este echipat cu o lamă auto-reglabilă, astfel utilizatorii pot tăia materialul perfect fără procedura complicată de reglare a lamei.
250 g de forță de tăiere
Forța maximă de tăiere de 250g extinde aplicabilitatea iCraft-ului, care poate tăia materiale diferite, cum ar fi: cartonul, hârtia de transfer, hârtia de tatuaj și magnetul subțire.
Aplicație software si driver
Aplicația software inclusa este compatibilă cu diverse formate de fișier (svg, scut3, pdf, ai, eps, plt, png, wpc, etc., asigurând o compatibilitate maximă. Mai mult, utilizatorii pot edita texte și imagini în softul cu care sunt obișnuiți și le pot trimite spre iCraft direct utilizând driverul opțional. Atât aplicația cât și driverele sunt compatibile cu sistemele de operare Windows și Mac OS.
Ecran mare LCD
Ecranul mare LCD îți poate arăta funcția selectată și este ușor de citit. Datorită ușurinței de folosire a interfeței fiecare utilizator se transformă intr-un expert.

 

 

Date tehnice:

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn
Metodă de operareCu role
Lățime maximă de tăiere30.5cm
Lungime maximă de tăiere până la 1000m
Lățime maximă media330mm
Numărul rolelor presoare2
Grosime maximă acceptată0.8mm
Forță de tăiere5~250 g
Viteza maximă 300 mm/sec
Funcție supra-tăiereDa
Funcție de repetareDa
Offset0~1.0 mm
Memoria tampon32MB
InterfațăUSB 2.0 card SD
Rezoluție mecanică0.05mm
Rezoluție soft0.025mm
Acuratețe±0.254 mm or ±0.1% din deplasare
Repetabilitate±0.1 mm
Panou de controlLCD
Diametrul cuțitului2.5mm
Sursa de alimentareAdaptor de rețea, 24V DC (1.67A)
Putere consumatămaxim 40W
Sistem automat de aliniereSistem de tăiere pe contur complet automat

 

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn