Producator: GCC

Descriere

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Familia de echipamente laser Spirit GLS Hybrid poate fi personalizată în funcție de dorința clientului:

- cu sursă laser CO 2

- cu sursă fiber

- cu sursă laser CO 2 + una fiber

Această familie de lasere continuă performanțele echipamentelor Laser Pro GCC, ridicând totul la un nou nivel.

Sistemul hibrid, CO2 și fibră, poate da un plus de valoare afacerii dumneavoastră. Laserul Spirit GLS Hibrid vă ajută în tot ce înseamnă gravură, tăiere și aplicații de marcare pe materiale metalice sau organice.

MATERIALE COMPATIBILE:

▪ Aproape orice tip de material, inclusiv piele, hartie, carton, metal și plastic

Cu ajutorul laserului Spirit GLS Hybrid, cu două surse laser – CO2 și fibră – se poate grava aproape ORICE tip de material – inclusiv metal și plastic.

Conformitate RoHS
Toate produsele GCC sunt conforme cu RoHS (Directiva Parlamentului European 2002/95/EC privind “Limitarea substanțelor primejdioase”). Produsele nu conțin Plumb.
Tehnologie Servo DC
Motorul servo DC cu buclă închisă asigură o putere continuă, mult mai bună decât la alte echipamente, la o viteză mai mare decât un motor pas cu pas echivalent. În plus asigură o acuratețe foarte mare, datorită mișcării continue, în locul unor porniri și opriri repetate.
SmartCENTER™ (Patentat)
Funcția SmartCENTER™ este foarte prietenoasă și ajută utilizatorii să localizeze cu ușurință, automat, punctul central al obiectelor de orice formă, eliminând timpul lung de pregătire.
Gravuri 3D uimitoare
Laserul Spirit GLS Hybrid integrează controlul prin laser și o tehnologie inovativă de procesare a imaginii care ajută la obținerea unor gravuri 3D deosebite. Sunt utilizate mai multe niveluri de putere ale laserului și până la 200 de niveluri de gri, ceea ce creează efecte 3D spectaculoase.
Tehnologie de gravură TrueImage™ (Patentat)
Tehnologia patentată TrueImage™ netezește automat marginea gravurii, folosind un algoritm unic al razei laser. În felul acesta imaginea apare în cea mai vie formă posibilă.
Construcție solidă și de încredere
Șasiul solid și stabil asigură o calitate foarte bună a gravurilor chiar și în cazul mișcărilor la viteză mare.
SmartACT™ (Patentat)
Tehnologie de exceptie care reduce procesul de ramping (generare de margini) și timpul de acțiune, pentru o creștere deosebită a productivității.
Pornire la cheie & Oprire de urgență
Pornirea la cheie protejează mașina de uzul persoanelor neautorizate. Butonul de urgență proeminent, situat în partea de sus a mașinii permite operatorului să oprească instantaneu laserul și mișcarea, pentru siguranța lucrului.
SmartLID™ (Patentat)
Capacul inovativ se deschide din ambele părți pentru a permite un acces ușor pentru întreținerea zilnică.

SmartLIGHT
Modul de iluminare cu Led încorporat asigură luminarea spațiului de muncă și face în așa fel încât fiecare detaliu să poată fi observat cu ușurință.
AutoFocus SmartPIN™ (Patentat)
Sonda de tip Plug and Play transformă focalizarea într-un process one-touch, asigurând acuratețea și precizia cerute pentru o calitate optimă în utilizarea laserului.
O interfață intuitivă a Panoului de Control
Panoul de control cu taste și desene îți permite să schimbi setările și parametrii laserului, să programezi o operație să se repete de un număr nelimitat de ori, să pui mai multe operații în așteptare, să ștergi anumite operațiietc.

Arie de lucru foarte largă
Aria de lucru se poate extinde până la 960 x 610 mm. Platforma spațioasă permite realizarea de gravuri care necesită un spațiu larg de desfășurare.
Driver Windows inovativ
Lucrul direct din softuri renumite cum ar fi: Illustrator, CorelDraw, AutoCad cu ajutorului driverului
Schimb automat între tuburile laser
Tehnologia GCC LaserPro dual-laser permite utilizatorilor să specifice tipurile de laser pentru diferite culori, cu ajutorul setărilor din driverele Windows.

Date tehnice:

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn