Producator: GCC

Descriere

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn
  • Suprafata de lucru 635 mm X 457 mm
  • Selectare flexibila a mai multor lucrari
  • 16MB extensibil la 64MB, cu module SIMM. Modulul salveaza pana la 100 de fisiere.
  • Posibilitatea alegeri tubului laser cu puteri de la 12W pana la 40W
  • Posibilitatea deschiderii usilor fata si spate pentru a grava sau taia materiale foarte lungi

Date tehnice:

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Auto Focus

Instrumentul patentat de autofocalizare ajustează distanţa focală precis pe zona de gravura în mod automat. Auto Focus este cel mai eficient instrument de focalizare, care împiedică o eroare umană atunci când măsurarea exactă a distanţei de la suprafaţa de material de lucru este necesară.

 

 

 

Pass-through Doors

Un design cu uşi pe ambele părţi, faţă-spate, pentru a putea executa lucrări extrem de lungi. Deschiderea uşilor se face simplu, fără a fi nevoie de o şurubelniţă.

 

 

 

Drag-N-Engrave

O caracteristica extrem de inovatoare şi uşor de utilizat. Aceasta simplifică operaţiunile şi scurtează timpul de operare. Pur şi simplu trageţi cu mâna căruciorul în poziţia în care doriţi să gravaţi şi apăsaţi butonul de pornire pt. a începe lucrul.

 

 

 

Panou de Control uşor de folosit

Panoul de control intuitiv cu hotkeys şi cu afişaj grafic şi alfanumeric vă permite să modificaţi parametri laserului, să setaţi numărul de copii pentru o lucrare, să stabiliţi ordinea de executare a lucrărilor, să ştergeţi lucrări din listă şi multe altele.

 

 

 

Tuburi LASER cu CO2 Made in USA sigure şi stabile

Laserul cu CO2 este componenta critică a unui gravor laser. GCC vă oferă cele mai stabile şi sigure tuburi laser disponibile în această industrie. Laserele Synrad sunt fabricate în SUA şi folosesc cea mai avansată tehnologie laser. Acesta se dovedeşte a fi brandul cel mai de incredere cu zeci de mii de instalaţii în  întreaga lume.

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn