Producator: GCC

Descriere

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Descriere: Noua serie de cutting-plottere RX este disponibila in patru dimensiuni: 61 cm, 101 cm, 132 cm si 183 cm. Conceput cu un aspect elegant si caracteristici noi, seria RX este cutter-ul de top pe piata pentru sign-maker-ii profesionisti.

 

Sistem Automat de Aliniere (AAS II) – Taiere pe contur
Garantează o tăiere precisă pe contur prin detectarea automată a marcajelor realizate pe imaginile imprimate digital.
Funcțiile includ:
Viteza de tăiere
Cu o viteză de tăiere de până la 1530mm/s, cutting-plotter-ul seria Jaguar depașește pur și simplu competiția
Forta de apasare pana la 600g
Forta de apasare poate fi reglata de la 5 pana la 600 grame, putand fi ajustata pentru a taia o mare varietate de materiale, de la cele mai fine si subtiri folii pana la cele reflectorizante groase si dure.
Modul tangential inovativ
Modul de emulare tangențiala, permite realizarea de litere de mici dimensiuni și fișiere cu grafică complexă pe materiale groase, rezultatul final fiind perfect decupat, atât pe margini cât și la colțuri.
Canelură pentru Instrumentul de taiere
Design-ul simplu si inovativ, vă permite să decupatț drept un job final, reducând pierderile de material.
Sistem de preluare media
Sistemul de preluare media este complet adjustabil. Utilizeaza media pe tuburi de dimensiuni standard și elimină problemele de aliniere și de alunecare laterală a foliei pentru a asigura o urmărire mai bună pe lungimi mari.
Drivere Windows
Jaguar IV include un driver Windows care permite signmakerilor să editeze fișiere din CorelDraw și să le transfere direct la echipament.
Poziționare selectivă a rolelor presoare
Fiecare rolă presoare poate fi poziționată și operată individual. Astfel, cu cutting-plotterele din seria JAGUAR vă puteți crește gama de aplicații.
Panou de control usor de folosit
Panoul de control conține un ecran LCD cu 20 digiti x 2 linii și 14 butoane de control, oferind o operare și o navigare ușoară. LCD-ul permite utilizatorului să monitorizeze toate setările operaționale inlusiv valoarea offset, calitatea, viteza și forța de tăiere. Butoanele inlclud numerose funcții precum ajustarea vitezei, forței, offset-ului și test de tăiere. Se pot memora 4 setări diferite pentru prelucrarea unor materiale folosite frecvent. Aceste setari includ viteza de tăiere, offsetul cuțitului, forța de tăiere, precum și viteza de deplasare în timpul tăierii.
Conexiune Dubla
Ofera posibilitatea de dubla conexiune prin USB si port serial. Portul USB permite o transmisie de date mai rapida si convenabila intre calculator si cutting plotter. Conectivitatea dubla ofera operatorilor o flexibilitate mare pentru transmisia de date.
Cos de protecție (Opțional)
Echipat cu un coș unic de protecție, Jaguar păstrează materialul departe de podea, de praf și de alți factori care l-ar putea altera. Realizarea job-ului va fi o operațiune curată și eficientă.

Date tehnice:

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Caracteristici inovatoare:

  1. Role de Fixare cu Presiune Ajustabilă
  2. Funcția DYE CUT
  3. Funcție de Finalizare Automată – Auto Cut Off
  4. Driver cu Parametrii Multipli (4 seturi) pentru reglarea vitezei și calitătii tăierii în același job.

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn