Producator: GCC

Descriere

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn
  • Suprafata de lucru expandabila 740 mm X 460 mm
  • Puteri tub laser (CO2) de la 12W pana la 100W
  • Patentatul SmartACTTM reduce timpul necesar pentru procesarea unui job prin optimizarea algoritmului de gravare
  • Plug-and-play standard USB port pentru transmisie rapida a datelor
  • DC servo motor tehnologie de precizie si rapiditate a miscarii caruciorului laser
  • SmartLight-module de lumina pentru iluminarea suprafetei de lucru
  • SmartLid- dispozitiv capac  usor de accesat cu ambele maini
  • SmartBox va permite sa mentineti masa de lucru curata si sa minimizati arderea spatelui materialului indiferent daca lucrati cu material gros si rigid sau material subtire si flexibil.

Date tehnice:

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn
Auto Focus

Instrumentul patentat de autofocalizare ajustează distanţa focală precis pe zona de gravura în mod automat. Auto Focus este cel mai eficient instrument de focalizare, care împiedică o eroare umană atunci când măsurarea exactă a distanţei de la suprafaţa de material de lucru este necesară.
SmartLID

Capacul inovativ, care poate fi deschis atât din faţă, cât şi din spate, permite accesul mai uşor la masa de lucru, pentru operaţiile de întreţinere zilnică.
Drag-N-Engrave

O caracteristica extrem de inovatoare şi uşor de utilizat. Aceasta simplifică operaţiunile şi scurtează timpul de operare. Pur şi simplu trageţi cu mâna căruciorul în poziţia în care doriţi să gravaţi şi apăsaţi butonul de pornire pt. a începe lucrul.
SmartACTTM (Patentat)

O tehnologie revoluţionară care reduce rampele (timpii de accelerare), reducând implicit şi timpul de prelucrare, ceea ce duce la o productivitate ridicată.
SmartLIGHT

A light module that illuminates the working space and makes every engraving detail easy to see.
Pass-through Doors

Un design cu uşi pe ambele părţi, faţă-spate, pentru a putea executa lucrări extrem de lungi. Deschiderea uşilor se face simplu, fără a fi nevoie de o şurubelniţă.
Panou de Control uşor de folosit

Panoul de control intuitiv cu hotkeys şi cu afişaj grafic şi alfanumeric vă permite să modificaţi parametri laserului, să setaţi numărul de copii pentru o lucrare, să stabiliţi ordinea de executare a lucrărilor, să ştergeţi lucrări din listă şi multe altele.
Tuburi LASER cu CO2 Made in USA sigure şi stabile

Laserul cu CO2 este componenta critică a unui gravor laser. GCC vă oferă cele mai stabile şi sigure tuburi laser disponibile în această industrie. Laserele Synrad sunt fabricate în SUA şi folosesc cea mai avansată tehnologie laser. Acesta se dovedeşte a fi brandul cel mai de incredere cu zeci de mii de instalaţii în întreaga lume.

 

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn