Producator: GCC TAIWAN

Descriere

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Seria I a gamei de lasere Stellar Mark a fost concepută cu scopul de a oferi o soluție completă care să satisfacă cerințele tot mai diversificate ale pieței. Concepute cu un desing special, Laserele Stellar Mark din seria I sunt ușor de: instalat, utilizat, întreținut, întregul proces de gravare laser realizându-se în condiții de maximă siguranță, rezultatul final materializându-se într-un produs de calitate superioară.

 

CARACTERISTICI:

Performanțe superioare
Seria I din gama de Lasere Stellar Mark se evidențiază prin creșterea productivității și oferirea unei calități superioare a produsului finit. Fascicolul este de tip TEM00 ceea ce oferă o precizie foarte bună în procesul de marcare și menține constantă calitatea produsului finit. Diferite valori M2 sunt disponibile cu diferite modele în cadrul seriei IF, în funcție de cerințele pieței.

Stabilitatea tubului laser.
Focalizare cu doua fascicole
Este o caracteristică standard pentru laserele Laser Mark IFII. Te ajută să găsești foarte repede distanța focală corectă ( la intersectia fascicolelor).
Marcare din mers (Opțional)
Functie optională a software-ului care oferă marcarea obiectelor mobile pe un transportor.
Compensare automată a puterii
Proiectarea în sistem buclă închisă asigură stabilitatea puterii după o lunga perioada de timp.
Modul de previzualizare
Având o viteză variabilă, indicatorul roșu al modulului de previzualizare permite o poziționare de marcare precisă și ușoară.
Economie de bani
Seria I a laserelor Stellar Mark este dotată cu tehnologie de ultimă oră, reducând timpul de staționare a laserului și costurile de funcționare față de alte tipuri de lasere.
Buton de urgență
Echipamentul poate fi oprit din funțiune în totalitate prin apăsarea butonului de urgență de la panoul de control, atunci când apar situații de urgență.
Comutator cheie
Această caracteristică de siguranță permite operatorilor să păstreze laserul blocat pentru a evita utilizarea neautorizată.
Certificari CE
StellarMark respectă cerințele esențiale de siguranță prevăzute în directivele europene.
Conformitate cu Standardele RoHS
Toate produsele CCG sunt în conformitate cu Certificările RoHS (Directivă a Parlamentului European 2002/95 /CE, Restricția Substanțelor Periculoase) și fără plumb. GCC va continua să fie preocupat să ofere produse care să nu afecteze mediul înconjurător.
Indicatori de eroare
Pe ecran apare un mesaj de eroare în momentul în care funcția de marcare a laserului nu funcționează corect. Astfe operatorul este informat în timp util pentru a putea rezolva imediat problema.
Parolă securizată pentru protecție
Sistemul de securitate cu parolă pe 3 nivele restricționează accesul neautorizat la linia de producție
Funcție superioară de editare a textului
- Marcare automată în serie
- Marcare coduri de bare
- Marcare wobble
- Variație font
- Marcare logo și imagine
- Marcare arc
Formele undelor
În timp ce modelul IFII 20RMZ are o singură formă de undă potrivită pentru aplicații de marcare de bază, pentru celelalte modele - IFII 20SHS și IFII 40HHS – sunt disponibile multiple forme de undă cu durata de 10-240ns optimizate astfel încât să se poată obține diferite efecte de marcare.

 

ACCESORII OPTIONALE:

Ușa de siguranță
Laserele Stellar Mark pot fi fixate la o structură de montare rigidă pentru a asigura ca sistemul de marcare și masa ajustabilă pe axa Z sunt paralele între ele pentru job-uri de calitate.
Stand EZ
Standul EZ este un suport pentru laser care îi permite opretarorului să stabilească ușor și repede un mediu de marcare adecvat pentru Laserele StellarMark de 12W și 30W. Un cadran de reglare poziționat pe standul EZ permite operatorului să ajusteze ușor poziția razei laser pentru a menține distanța de focalizare potrivită pentru numeroase obiecte de diferite dimensiuni.
Platformă de montare
Modelele Stellar Mark C-12 II / 30 II se pot fixa pe o platformă de montare rigidă pentru a se asigura că sistemul de marcare și masa ajustabilă pe axa Z sunt paralele între ele pentru job-uri de calitate.
Masă ajustabilă pe axa Z.
Reglează suprafața de marcare astfel încât să fie paralelă cu marcajul necesar pentru a se asigura că acesta este paralel cu lentilele de focalizare.
Unitate de marcare rotativă
Atașarea unității de marcare rotativă te ajută să obții o marcare precisă la 360° pe obiecte rotunde, cilindrice sau în formă de torus. Unitatea este flexibilă, gazduind obiecte cu diametru exten de până la 81mm, diametru intern de până la 70mm și o greutate de până la 5kg. Marcarea obiectelor în formă de torus, cum ar fi inelele, este simplă și precisă cu ajutorul stick-ului pentru inel.
Stație de lucru
* Nu este disponibilă pentru modelul Stellar Mark C-100.

 

Date tehnice:

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn