Exista folii care sa imite tabla scolara?

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Vara este sezonul teraselor și al berăriilor. În această perioadă multe firme din producția publicitară primesc cereri pentru construirea unor sisteme de expunere pe care se poate scrie cu creta clasică.

Aceste sisteme oferă o flexibilitate foarte mare pentru utilizator de a schimba mesajul ori de câte ori este necesar, cu costuri minime.

De cele mai multe ori, firmele sunt nevoite sa găsească soluții alternative, pentru variantele clasice de tablă școlară din sticlă sau vopseaua care imită tabla școlară, deoarece aceste soluții înseamnă bătăi de cap suplimentare, iar în unele situații pot reprezenta un pericol real.

Există totuși o soluție simplă și la îndemână pentru a produce sisteme de expunere pe care se poate scrie cu creta? Raspunsul este: DA. Alternativa cea mai comodă ar fi folia autocolantă care imită tabla școlară. Foliile se aplică direct pe aproape orice suprafață dreaptă, transformand-o instant într-un mijloc de comunicare.

PONT!!

Foliile care imita tabla școlară se pot folosi chiar și pe mobilier, transformându-l într-o zonă de joaca pentru copii sau un mijloc de a da frâu liber creativității, pentru adulți.


În general, foliile autocolante care imită tabla școlară, ca de exemplu folia ASLAN C60 și C61, sunt recomandate pentru uz mediu, adică schimbarea zilnică a mesajului, asigurând o curățare perfectă a suprafeței, fără a lăsa umbre albe. Curatarea suprafetelor pe care s-a scris cu creta clasica este foarte simpla, fiind necesar doar un burete uscat sau umed.

PONT!!

În gama de folii autocolante ASLAN, existăp și alternative pentru producția de panouri whiteboard și folii pe care se poate scrie cu cretă lichidă.

Citește și:

Cum să faci un whiteboard magnetic.