Fatade de cladiri spectaculoase cu ORAJET 3954

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Aplicarea imaginilor publicitare pe pereți din cărămidă sau beton a fost mereu problematică datorită suprafeței nefinisate, care împiedică adezivul foliei să facă priză cu suprafața.

Producătorul german ORAFOL Europe GmbH, a lansat în cadrul expoziției FESPA DIGITAL de la Munchen, folia ORAJET® 3954 Brick Stone Film, care răspunde tuturor cerințelor pentru a obține rezultate excelente în aplicarea pe suprafețe poroase sau neuniforme.

Folia ORAJET 3954 este acum disponibilă în oferta Grupului PIN.

Concepută pentru aplicații indoor și outdoor pe termen scurt, folia ORAJET 3954 se poate aplica pe suprafețe texturate plane sau ușor curbate/ nefinisate, cum ar fi: cărămida, blocuri de beton, etc. Utilizarea căldurii în procesul de aplicare al foliei permite aplicarea acesteia și pe suprafețe structurate sau pe curbe adânci. Folia se poate îndepărta printr-o ușoară încălzire a materialului.

Folie autoadezivă cast, din PVC, cu suprafață lucioasă, imprimabilă cu cerneluri pe bază de solvent, eco-solvent, UV și latex, ORAJET 3954 ușurează procesul de aplicare, inclusiv a print-urilor de mari dimensiuni pe fațade de clădiri. De asemenea, crează un aspect dinamic al print-ului, acesta afișând aceași structură ca și peretele real, lâsănd impresia că print-ul este parte integrantă a peretelui în sine.

Pentru a crește rezistența foliei, se recomandă utilzarea ei mai ales în combinație cu folia de laminare ORAGUARD 290.

IMPORTANT !!

Curățarea suprafeței care urmează să fie colată se face doar USCAT, NU SE SPALĂ !!.