Prese Termice STAHLS’ acum și în România

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Producătorul American STAHLS’ – Inventatorul Foliilor de Termotransfer – dezvoltă în laboratorul propriu, folosindu-se de cea mai nouă tehnologie, o Gamă Complexă de Prese Termice Profesionale, disponibile ACUM în România prin Grupul PIN.

Presele acoperă o gamă variată de nevoi, atât pentru consumatorul aflat la început de drum, cu un buget limitat – Gama BASIC, cât și pentru firme consacrate, cu o productivitate crescută – Gama Hotronix.

Una din vedetele Gamei de Prese Termice STAHLS’, este Hotronix® Fusion™ , PRIMA PRESĂ DIN LUME cu Tehnologie Touch Screen și Funcție Dublă de accesare a platanului. Aceasta răspunde celor mai exigente cerințe ale companiilor ce au nevoie de productivitate crescută.

Hotronix® Fusion™ permite poziționarea ușoară și rapidă a articolului vestimentar pe platanul inferior, iar rotirea platanului permite imprimarea oricărei zone de pe textil, mărind astfel viteza de producție, ceea ce face ca presa să se muleaze perfect pe modelul Dvs. de lucru.

Datorită funcției duble de accesare a platanului, Hotronix® Fusion™ permite deplasarea laterală a platanului superior (modul ,,Swinger”) și tragerea platanului inferior pentru o pozitionare ușoară și sigură a textilelor (modul ,,Draw”).

Fabricată în SUA, disponibilă la dimensiunea de 40x50cm, cu platane inferioare interschimbabile, Hotronix® Fusion™ oferă posibilitatea de a imprima articole de îmbrăcăminte de diferite dimensiuni.

Pentru Detalii Suplimentare despre Gama Completă de Prese Termice Profesionale STAHLSclick aici.