FII LA INALTIME CU FOLIILE ORAJET 3967AC!

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Instrumentul de promovare cu vizibilitate și impact maxim pentru avioane este design-ul exterior al acestora. Branding-ul poate fi permanent sau poate avea un design creativ, temporar: o promoție specială, o aniversare sau o celebrare de sezon.

Producătorul german ORAFOL Europe GmbH a lansat în cadul expoziției FESPA DIGITAL de la Munchen, un nou KIT – ORAJET 3967ACORAGUARD 293AC – conceput pentru aplicații pe termen scurt la exterior, în special pentru avioane. Kit-ul este disponibil în oferta Grupului PIN.

Ce este ORAJET 3967AC?
Folie autoadezivă, premium cast din PVC, de culoare albă cu perforații, lucioasă, imprimabilă digital.

Care e principalul BENEFICIU al ORAJET 3967AC?
Datorită perforaţiilor, eventualele jeturi de aer eliminate prin carcasa avionului, pot trece prin folie, fără a o dezlipi. Perforţiile oferă încă un avantaj, uşurând aplicarea foliei – fără bule de aer – pe suprafețe drepte sau ușor curbate, cu sau fără nituri.

Cum se poate imprima?
Cu cerneluri pe bază de solvent, eco-solvent, UV și Latex.

Pentru a crește rezistența culorilor la razele UV, precum şi pentru a proteja imaginea imprimată împotriva factorilor mecanici, se recomandă utilizarea foliei ORAJET 3967AC, mai ales în combinație cu folia de laminare ORAGUARD 293 AC.