Firul roșu – pentru profesioniști

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Colarea mașinilor cu folie autocolantă, integral sau parțial, este un fenomen care ia amploare din ce în ce mai mult și în România.

Dacă inițial cei mai mulți beneficiari erau taximetriștii care, conform legii, erau obligați să își coleze mașinile cu o anumită culoare, acum, din ce în ce mai mulți proprietari de mașini doresc să își personalizeze mașinile.

Ca răspuns la această tendința globală și producătorii de folii autoadezive vin cu soluții din ce în ce mai creative: de la binecunoscutele folii care imită fibra de carbon, până la folii care imită aluminiul, pielea de crocodil sau chiar oglinda, până la foliile imprimabile. Limitele sunt date doar de imaginația noastră.

Ceea ce este mai puțin vizibil, și totuși la fel de important pentru satisfacția clientului că și folia autoadeziva folosită, este tehnică de aplicare și accesoriile folosite pentru realizarea colarii mașinii.

În foarte multe situații, colantorii sunt nevoiți să tăie folia pe conturul ușii, al geamului, în jurul ornamentelor, etc, direct pe mașină, ceea ce necesită un nivel foarte înalt de profesionalism pentru a nu zgâria vopseaua mașinii sau geamul.

PONT!!

Acum există o soluție profesională și în România, pentru a evita acest neajuns: FIRUL ROȘU – WRAPCUT. Cu ajutorul acestui instrument, ușor de folosit, folia se taie direct pe mașină/geam, obținându-se finisaje, fără compromisuri.


Metoda de folosire a WrapCut este foarte simplu de învățat, durează doar câteva minute, iar rezultatele se văd imediat, iar costul redus îl face accesibil oricărui colantor.

PONT!!
Cu ajutorul WrapCut se pot obține foarte ușor suprapuneri de culori, în diverse forme neregulate, protejând, în același timp și vopseaua sau geamul mașinii.


Notă. Pentru Pașii care trebuie parcurși la folosirea Firului Rosu – Wrapcut – click aici.