Producator: FLEXART

Descriere

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Material flexibil, din PVC, mat, de culoare albă, cu opacitate foarte ridicată și rigiditate bună, având la bază o țesătură din poliester. Materialul blockout Flexart este obținut prin laminare la cald.

Format din două straturi de PVC de culoare albă, un strat textil și un strat de carbon, materialul poate fi imprimat pe ambele fețe, dublând astfel suprafața de expunere a mesajului publicitar. Are rezistență îmbunătățită la condițiile de mediu și este suportul ideal pentru printarea imaginilor cu rezoluții mari. Se poate imprima pe printere de format mare, care funcționează cu cerneluri pe bază de solvent, ecosolvent sau UV.

Materialele blockout pot să rezolve numeroase probleme legate de expunerea reclamelor atât indoor cât și outdoor. Aceste materiale oferă opacitate, stabilitate dimensională deosebită și o calitate foarte bună a imprimării.

 

Date tehnice:

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

GREUTATE: 510g/mp

CARACTERISTICI: 1000x1000D,9×9

DIMENSIUNI: role de 50m cu lățimi: 1110 mm, 1600mm, 3200mm.

SUPRAFAȚĂ:  mată

MODALITATE IMPRIMARE: cerneluri pe bază de solvent, eco-solvent sau UV

 

Aplicatii:

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Pentru diverse aplicații outdoor de dimensiuni mari, neiluminate sau iluminate din față: bannere tip pop-up, sisteme de afișaj pentru târguri și expoziții, decorări de magazine, bannere stradale, panouri, etc

Pret:

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

1.98€/mp+TVA