Producator: STAHLS'

Descriere

Folie din poliuretan, imprimabilă digital, disponibilă în 3 culori metalice – auriu, argintiu și alb. În plus, gama FoilTEK™ conține si două culori proteice – auriu și argintiu – a căror intensitate diferă în funcție de intensitatea culorii materialului pe care sunt aplicate.

FOILTEK  este prima folie metalică extensibilă, care poate fi întinsă în patru direcții și revine la forma inițială.

Adezivul special al materialului, STiX2 ™ – ,,Sticks to anything” este un adeziv ușor, elastic, care se activează la o termperatură scăzută. Proprietățile acestuia îl fac compatibil cu o gamă foarte largă de materiale – bumbac, poliester, lycra/ spandex și nailon, fără a compromite calitatea țesăturii materialului.

 

 

Date tehnice:

Grosime: 50/65 microni

Adeziv: STiX2 ™ – ,,Sticks to anything”

Temperaura de aplicare: 150°C

Timp de aplicare: 5s

Îndepărtare suport: la cald

Dimensiuni: role de 22.8m, la latime de 0,5m

Modalitate imprimare: imprimabilă cu cerneluri pe bază de solvent și eco-solvent

 

Aplicatii:

Concepută pentru personalizarea articolelor vestimentare, pentru a da un efect metalic strălucitor, fiind compatibilă cu materiale din bumbac, poliester, amestec poliester-bumbac, amestec nailon și lycra/spandex.

PONTURI !!

1. Folosiți una din culorile proteice peste un alt material de termotransfer pentru a crea un efect metalic fascinant, a cărui intensitate diferă în funcție de culoarea articolului vestimentar, de design-ul utilizat și de unghiul reflexiei.

2. Îndepărtarea materialului suport se face cât timp acesta este cald.

3. Pentru a obține cele mai bune rezultate, spălați articolele vestimentare pe dos, cu un detergent ușor, la temperaturi de până la 40°C. Este interzisă utilizarea înălbitorului la spălare.

4. Nu se curăță chimic.

5. Nu folosiți fierul de călcat direct pe folia de termotransfer.

Pentru Indicații de aplicare a Foliilor de Termotransfer STAHLS’ – click aici.

 

 

Pret:

24.75 Euro + TVA