Producator: ORAFOL

Descriere

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Mașinile colate integral cu Folie Autoadezivă necesită o îngrijire specială.

Pentru ca folia să își păstreze aspectul de nou pe termen îndelungat, producătorul ORAFOL a pregătit un Kit de Soluții pentru curățarea și întreținerea acesteia.

 

 

 

Kit-ul conține 5 soluții :

- Șampon concentrat (500ml)

- Soluție curățare intensivă (500ml)

- Soluție întreținere rapidă (500ml)

- Soluție protecție pe termen lung (500ml)

+ 2 Bureți speciali pentru aplicarea soluțiilor din kit.

 

NOTĂ.

1. Soluțiile se comercializează doar sub formă de kit-uri.

2. KIT-ul de curățare și întreținere Folii Autoadezive este disponibil și în varianta pentru Foliile Mate. Informații suplimentare – click aici.

Date tehnice:

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

1) Șampon Concentrat (500ml) – formează o peliculă fină care curăță delicat și eficient. Este recomandat pentru utilizarea periodică la spălarea manuală a mașinii. Poate fi diluat cu apă până la 1:100.

2) Soluție curățare intensivă (500ml) – concepută pentru curățarea intensivă și degresarea vehiculelor colantate cu folie autoadeziva. Are proprietatea de a îndepărta murdaria, de a degresa și curăța rezidurile produse de insecte. Oferă cele mai bune rezultate dacă este aplicată cu buretele special pentru curățarea foliilor autoadezive auto – livrat în kit. Se folosește ori de câte ori sunt pete greu de îndepărtat pe folie sau când mașina este foarte murdară.

3) Soluție îngrijire rapidă (500ml) -  este o emulsie ce nu conține silicon, care lasă suprafața antistatică și impermeabilă. Soluția se aplică după spălarea mașinii.

4) Soluție protecție pe termen lung (500ml) – oferă protecție un timp îndelungat pentru foliile de colare auto și asigură o suprafață foarte netedă cu un luciu deosebit. Conține PTFE (Teflon). Se aplică pe toată suprafața foliei, la 7-10 zile de la colarea mașinii, iar ulterior, o dată la 3 luni, după spălarea mașinii. Atinge gradul maxim de protecție după 24 de ore de la aplicare.

Aplicatii:

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

KIT-ul este folosit pentru curățarea și întretinerea Foliilor Autoadezive Auto – ORACAL.

 

Pret:

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

66,3€/pachet