Producator: ORAFOL Europe GmbH

Descriere

Pentru uz profesional.

Produs versatil care îmbunătățește aderența la elastomerii dificil de îmbinat. Acest primer gata de utilizare este diluat cu xilen și este potrivit pentru utilizarea cu benzi dublu adezive, cum ar fi seria ORABOND UHB.

ORABOND UHB Primer A îmbunătățește aderența la elastomeri termoplastici (TPE), poliolefine (TPO) și EPDM, mărind aderența straturilor de acoperire, a benzilor duble și a adezivilor.

Produsul este livrat în sticle a câte 1000 ml.

Date tehnice:

Aspect: chihlimbar lichid

Vâscozitate (@ 25°C, Brookfield LVT, Spindle 1, 60 rpm): ~10 mPa-s

Densitate: 850 – 880 kg/m³

Conținutul solid (după greutate): ~3.4 %

Punctul de aprindere (Seta): 27°C

Solvenți: xilen

Termen de valabilitate: 6 luni de la data expedierii sau înainte de data expirării

APLICAREA PRIMER-ULUI

1. Pregătirea suprafeței

Curățați suprafețele cu șervețele de unică utilizare curate și fără scame. Îndepărtați orice contaminare utilizând un solvent sau o spălare adecvată cu detergent, urmați de o clătire cu apă. Asigurați-vă că suprafața este complet uscată înainte de aplicarea primer-ului.

2. Aplicare

Aplicați ORABOND UHB Primer A prin aplicator, burete, perie sau șervețel. Grosimea primer-ului de aproximativ 2,5 microni asigură cele mai bune rezultate de aderență.

3. Uscare

Lăsați primer-ul să se usuce timp de aproximativ 30-60 de minute la temperatura camerei, cu o ventilație bună a aerului. Utilizați căldură pentru a accelera procesul de uscare (de exemplu, 95 ° C – 120 ° C timp de 5-10 minute). Ciclul de încălzire are în general o influență pozitivă asupra aderenței.

4. Curățare

Primer-ul este solubil în solvenți de tip xilen sau cetonă. Îndepărtați primer-ul în exces cu un șervețel uscat și fără scame.

Aplicatii:

ORABOND UHB Primer A este un produs versatil care îmbunătățește aderența la elastomerii dificil de îmbinat, mărind aderența straturilor de acoperire, a benzilor duble și a adezivilor. Vâscozitatea redusă ușurează aplicarea și nu necesită diluție.

Pret:

35,04 €/buc