Producator: STAHLS'

Descriere

Folie din poliuretan, transparentă, imprimabilă, foarte subțire, disponibilă atât în variantă mată cât și lucioasă, ideală pentru personalizarea textilelor albe sau colorate.

Adezivul special al materialului, STiX2 ™ – ,,Sticks to anything” este un adeziv ușor, elastic, care se activează la o termperatură scăzută. Proprietățile acestuia îl fac compatibil cu o gamă foarte largă de materiale – bumbac, poliester, lycra/ spandex și nailon, fără a compromite calitatea țesăturii materialului.

La acest material, imprimarea se face pe partea cu adezivul, astfel încât este necesar ca imaginea să fie imprimată în oglindă. Nu necesită folie de transfer.

Avantajul acestui material este că oferă o rezistență foarte bună a culorilor în timp, întrucât stratul de cerneală este ,,sigilat” între materialul textil și folia de termotransfer.

Datorită suprafeței lucioase cu aspect umed, se pot face combinații în mai multe straturi din diferite materiale de termotransfer (de ex. CAD-CUT SportsFilm + SuperTEK Clear Gloss).

 

Date tehnice:

Grosime: 50 microni (varianta lucioasă) și 37 microni (varianta mată)

Adeziv: STiX2 ™ – ,,Sticks to anything”

Temperaura de aplicare: 150°C

Timp de aplicare: 5s

Îndepărtare suport: la rece

Dimensiuni: role de 22.8m, la latime de 0,5m

Culori: metalice – auriu, argintiu și alb.

Modalitate imprimare: imprimabilă cu cerneluri pe bază de solvent și eco-solvent.

 

Aplicatii:

Concepută pentru personalizarea textilelor albe sau colorate, fiind compatibilă cu materiale din bumbac, poliester, amestec poliester-bumbac, amestec nailon și lycra/spandex.

Personalizarea textilelor cu ajutorul Materialului SuperTEK™ Clear se poate realiza în 3 moduri:

  • Imprimare + decupare la cutting plotter pentru a crea un aspect colorat lucios
  • Decuparea design-ului dorit ( fără imprimare) si aplicarea pe un alt material de termotranfer
  • Decuparea design-ului dorit (fără imprimare) și aplicarea direct pe articolul vestimentar pentru a crea un apect umed, lăsând textura materialului să se vadă prin folie și să devină parte din design.

PONTURI !!

1. Îndepărtarea materialului suport se face după ce acesta s-a răcit.

2. Pentru a obține cele mai bune rezultate, spălați articolele vestimentare pe dos, cu un detergent ușor, la temperaturi de până la 40°C. Este interzisă utilizarea înălbitorului la spălare.

3. Nu se curăță chimic.

4. Nu folosiți fierul de călcat direct pe folia de termotransfer.

Pentru Indicații de aplicare a Foliilor de Termotransfer STAHLS’ – click aici.

 

 

Pret:

18,29 Euro/mp + TVA