Materiale promotionale rezistente la apa

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Sezonul toamnă-iarnă este perioada din an când cererile pentru articole vestimentare și accesorii personalizate este în creștere. De ce să nu profiți de această perioadă pentru a depăși așteptările clienților tai? De ce să nu oferi un plus de eleganță și personalitate articolelor promotionale specifice acestui anotimp (umbrele, echipamente sportive, pelerine, genți, geci, veste de fâș etc)?

Anticipând nevoile consumatorilor, Inventatorul foliilor de termotransfer – STAHLS’ SUA – a creat Premium Plus Nylon – o folie de termotransfer din poliuretan, subțire, cu un finisaj mat și adeziv ușor pe materialul suport, ideală pentru personalizarea articolelor din nailon, cu un grad ridicat de rezistență la apă.


Care sunt principalele avantaje și beneficii ale foliei de termotransfer Premium Plus Nylon?
1. Suportul cu adeziv permite o poziționare foarte ușoară a foliei.
2. Material foarte subțire – 95 microni – facilitează procesul de aplicare.
3. Poate fi decupată foarte ușor la orice cutting plotter.
4. Timp de aplicare foarte scurt – 8 secunde cu presiune medie.
5. Se pot realiza suprapuneri de culori – disponibilă în 16 nuanțe.
6. Rezistentă la apă – recomandată pentru personalizarea articolelor specifice sezonului rece.

Când folosim folia de termotransfer Premium Plus Nylon?
Așa cum reiese și din denumire, a fost concepută pentru aplicații de cea mai înaltă calitate, pe materiale din nailon 100% si amestec de nailon, cum ar fi: umbrele, echipamente sportive, manuși, pungi textile, pelerine, genți, geci, veste de fâș etc.

Pentru mostre trimite un email la office@pin.ro iar pentru detalii suplimentare despre Premium Plus Nylon – click aici, sau contactează-ne la telefoanele: 0744 661 746 (BM) și 0744 667 746 (BUC)