Culori NOI cu efect cameleon

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Descoperă noile culori din seria 970 Premium Shift Effect, disponibilă cu finisaj mat și lucios, atât în varianta standard cât și în varianta cu adeziv Rapid Air.

Folia are un efect special – culoarea își schimbă nuanța în funcție de unghiul vizualizării/ efect cameleon – și a fost concepută special pentru colări integrale de mașini, dar și pentru a evidenția anumite elemente ale autovehiculului – capotă, plafon, mâner ușă etc.  De asemenea, se pretează pe suprafețe neregulate și ușor curbate. Folia trebuie tăiată și aplicată cu o mică suprapunere pentru suprafețe cu denivelări complexe,  pentru nituri și ondulări.  Folia este foarte ușor de îndepărtat cu instrumentele corespunzătoare.

Tehnologia RapidAir® ușurează procesul de aplicare fără bule de aer, în special pe suprafețe de mari dimensiuni sau pe suprafețe cu ușoare denivelări. Aerul poate fi ușor îndepărtat de sub folie, printr-o simplă apăsare cu racleta peste material.

Detalii suplimentare:

Pentru mai multe informații și mostre suntem la dispoziția ta pe office@pin.ro sau telefonic la 021/423.44.33021/423.44.33 (Bucuresti) sau 0262/223.224 (Baia Mare).