Nano Tack: O tehnologie inovativă

Guandong Italia a lansat Nano Tack, foliile cu aderență pe bază de nano-ventuze. Sunt folii speciale, capabile să răspundă multor probleme din industria publicitară:

-          nu necesită intervenția unei echipe specializate (pot fi aplicate de oricine)

-          nu lasă urme la îndepărtare (cei care îndepărtează frecvent folii din PVC știu cât de dificil și de consumator de timp este acest proces)

-          pot fi aplicate și reaplicate la infinit și chiar spălate în…

Citeste mai departe

Foliile feroase: inovații care (se) prind bine

Foliile feroase sunt produse inovative și dinamice care se bucură de un interes din ce în ce mai mare în industria comunicărilor vizuale.

După cum le spune și denumirea, foliile feroase au în componența lor o anumită cantitate de fier.

Ele se suprapun perfect pe folii magnetice. Utilizarea lor ideală constă în aplicarea pe un suport magnetic – un suport pe care a fost aplicată în prealabil o folie magnetică autoadezivă.

Sisteme de…

Citeste mai departe

S-a dat startul la înscrierile pentru East Academy Awards!

Ce câștigi dacă participi la concursul East Academy Awards?

Notorietate Clienți potențiali (foarte multă lume va afla despre tine și despre talentul tău la Graphic Design) Vei intra în atenția juriului format din 3 personalități importante în domeniu: dl. Constantin Goagea (architect și director Q Group), dna. Ioana Ciolacu și dl. Dorin Ștefan (cel mai în vogă arhitect român la momentul actual) 1 000 Euro (dacă vei câștiga premiul pe una din cele 5…

Citeste mai departe

Promoție de vară la produsele “Firul Roșu”

În perioada 29 iunie – 31 august 2017 prețul produselor din gama “Firul roșu” este redus de la 18 € / rolă + TVA la 15,95 € / rolă + TVA.

Firul roșu este un produs inovativ în industria colărilor auto. Inițial, folosirea cutter-ului era considerată singura variantă pentru tăierea foliilor. Însă banda de tăiere “Firul Roșu” a revoluționat întreaga industrie.

Această bandă permite ca oricine, chiar fără să aibă prea multă…

Citeste mai departe

Peste 1000 de Euro reducere la Cutting Plotterele Jaguar V LX

În perioada 22 iunie – 31 iulie 2017, Grupul PIN are o SUPER PROMOȚIE la Cutting Ploterele Jaguar V GCC – Modelul LX cu tăiere pe contur.

Seria Jaguar V LX are câteva caracteristici inedite:

- tăierea pe secțiune: lucrarea de tăiere pe contur este împărțită în operațiuni de tăiere pe secțiuni. Sunt scanate și tăiate pe contur mai întâi marcajele din secțiunea 1, apoi marcajele din secțiunea 2 și tot așa,…

Citeste mai departe

Culorile NEON, din nou la modă

Culorile NEON sunt din nou la modă. Fie că e vorba de tricouri, încălțăminte, blugi sau hanorace, imprimeurile NEON se fac remarcate în mulțime.

Pe lângă lumea modei, aceste culori au devenit din ce în ce mai populare și în lumea sportului.

Stahls vine în întâmpinarea acestor tendințe cu noile folii de termotransfer NEON imprimabile: CAD-COLOR® SuperTEK™ NEON.

Acestea sunt disponibile în patru culori: galben, portocaliu, roz și verde. Au un adeziv deosebit…

Citeste mai departe

Noile folii Oracal 970 Premium Special Effect Cast

În gama Oracal 970 au apărut folii noi! Este vorba de foliile Premium Special Effect Cast cu culori metalizate și un grad ridicat de strălucire.

Aceste folii nu necesită laminare și sunt non-direcționale (nu este necesar să fie aplicate într-o singură direcție pe autovehicule).

Adezivul lor special permite lipirea atât pe suprafețe lăcuite, cât și pe suprafețe neuniforme sau dificile.

La momentul actual există patru tipuri de folii Premium Special Effect Cast: 100…

Citeste mai departe

Gama extinsă de culori Oracal 970 Premium Shift Effect Cameleon

Datorită succesului înregistrat de gama Oracal 970 Premium Shift Effect Cameleon, compania germană a mai scos pe piață câteva culori.

Gama are acum 9 culori, atât în varianta mat, cât și lucios: 988 Green Blue, 989 Lavender Turquoise, 990 Aubergine Bronze, 319 Ultramarine Violet,  317 Avocado, 318 Aquamarine, 316 Amethyst, 315 Pearl Symphony și 320 Cranberry.

Foliile 970 Premium Shift Effect Cameleon sunt concepute pentru colări integrale de mașini și au un…

Citeste mai departe

VIP MARKETING & VANZARI TRAINING

Te invităm pe 25 MAI în București la un eveniment special – TRAINING DE MARKETING & VÂNZĂRI personalizat pentru Industria de Print. Trainer-ul – Daniele Faoro – este un specialist în vânzări pentru Industria de print și are o experiență de peste 25 de ani în domeniu.

 

DE CE?

Pentru că fiecare dintre noi suntem Manager de Vânzări pentru furnizorii noștri și uneori și pentru clienții nostri

Citeste mai departe

Grup PIN partener exclusiv BIGPRINTER

Grupul PIN anunță un nou Parteneriat Premium: BIGPRINTER – cel mai mare producător de printere UV industriale din Rusia.

Avantaje printere BIGPRINTER

Viteza de producție de până la 39m  la o rezoluție de 1270×1440 dpi. Imprimare în mai multe straturi într-un singur pas. Imprimă text până la 2 pct Imprimare în relief cu cerneală și lăcuire selectivă. Aplicabilitate variată: producție publicitară, decorarea mobilei, decorarea sticlei, vitralii, decorarea fațadelor clădirilor, etc.

Bigjet UV 2033PM – printer industrial UV…

Citeste mai departe