Performanță. Culoare. Stil

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Industria modei, în continuă creștere, a dus la diversificarea gamei de materiale textile, iar acestea încorporează din ce în ce mai multă tehnologie. Aceasta face din ce în ce mai dificilă identificarea foliei de termotransfer potrivită pentru inscripționarea fiecărui material.

De aceea, STAHLS’ SUA – inventatorul foliilor de termotransfer, a lansat gama SuperTEK™ – o nouă generație de folii de termotrasfer compatibile cu aproape orice tip de material textil.

Una din vedetele acestei game este Super TEK™ Opaque – folie opacă, foarte subțire, din poliuretan, albă, foarte flexibilă și moale la atingere, care poate fi aplicată pe aproape orice material textil, atât pe culori închise cât și pe culori deschise.

PONT !!
Pentru a elimina umiditatea și cutele din material, presați pentru 3-5 secunde materialul în presa de termotransfer, la o temperatura de 150°C.

Ce avantaje și beneficii îți oferă Super TEK™ Opaque?
• Adezivul special STiX2 ™ – ,,Sticks to anything” – un adeziv foarte elastic, care se activează la o termperatură scăzută, astfel eliminând urmele de căldură pe textile
• Aplicarea se face în timp foarte scurt – 5 sec + 5 sec.
• Folia este subțire si flexibilă – poate fi întinsă în patru direcții și revine foarte repede la forma inițială.
• Aderă pe o gamă foarte largă de materiale – bumbac, poliester, lycra/ spandex și nailon, fără a compromite calitatea țesăturii materialului.
• Grad ridicat de opacitate, care în combinație cu design-ul potrivit transformă un articol vestimentar banal, într-unul de impact.


PONT !!

Pentru o aplicare corectă care să îți aducă rezultatul dorit, presează folia de termotransfer pe materialul textil timp de 5 secunde. Îndepărtează materialul suport – la cald. Pentru o fixare perfectă, mai presează încă 5 secunde, cu o folie de protectie.

Imprimabilă cu cerneluri pe bază de solvent și eco-solvent, Super TEK™ Opaque este ideală atât pentru materiale închise la culoare cât și deschise, fiind compatibilă cu aproape orice material textil – bumbac poliester, lycra, spandex, nailon etc.

Pentru mostre trimite un email la office@pin.ro iar pentru detalii suplimentare despre Premium Plus Nylon – click aici, sau contactează-ne la telefoanele: 0744 661 746 (BM) și 0744 667 746 (BUC).