Personalizarea preparatelor alimentare cu ajutorul șabloanelor

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Mancarea nu mai reprezintă de mult doar un mijloc de supraviețuire. Pentru cei mai mulți dintre noi este un prilej de răsfăț, o formă de a ne bucura de viață, gătitul fiind considerat chiar o artă. Arta culinară este extrem de complexă pentru că se adresează mai multor simțuri: gustativ, olfactiv, vizual, tactil.

Pentru că vizualul joacă un rol foarte important în viața noastră, vă propunem o metodă foarte simplă și rapidă de a orna preparatele culinare cu ajutorul șabloanelor realizate prin tăiere laser.

Ingrediente:

  • Echipament gravare laser
  • Carton 350 g/m2
  • Zahăr şi pudră de cacao
  • Prăjitură delicioasă/ tort/ cappuccino, etc.

Urmați Instructiunile de mai jos pentru ca preparatele Dvs. să fie mai Gustoase şi mai Aspectuoase!!

Ponturi !!

  • Înainte de tăiere, asiguraţi-vă că hârtia este perfect întinsă, pentru a evita pierderi de material datorate lipsei focalizării razei laser.
  • Activaţi funcţia de tăiere Inside Out pentru a evita erori de tăiere cauzate de desprinderea materialului.

Cei care doresc o personalizare de durată mai lungă, pot opta pentru gravarea direct pe produs. Astfel, diverse alimente precum biscuții, fursecurile și chiar ciocolata, pot fi personalizate cu imagini sau logo-ul producătorului.

Cu aceste produse și servicii vă puteti adresa unui număr foarte mare de clienți precum: restaurante, baruri, cofetării, cafenele, săli pentru evenimente, hoteluri și, de ce nu, chiar publicului larg, prin vânzarea șabloanelor în lanțurile de magazine de retail.

 

Pentru informații despre Gama de Lasere GCC – click aici.