Personalizeaza orice material textil cu STAHLS’ CAD-COLOR® TEK™

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

De acum, nu mai este nevoie să folosești o gamă largă de materiale de termotransfer în funcție de materialul textil suport. Cu noua gamă de folii pentru print digital STAHLS’ CAD-COLOR® TEK™ – cu adeziv patentat STiX2 ™ -, personalizezi aproape orice material textil, la un preț foarte accesibil.


Concepută special pentru articole sportive performante, STAHLS’ CAD-COLOR® TEK™ a avut mare succes printre marile branduri sportive de pe tot globul. Noua gamă de materiale pentru transfer termic, conține produse care s-au dovedit a fi extrem de versatile și perfect adaptabile nivelului de Performanță dorit de clienți.

Foliile din gama CAD-COLOR® TEK™ sunt foarte subțiri și flexibile. Datorită acestor proprietăți, foliile pot fi întinse în patru direcții și revin foarte repede la forma inițială.

CAD-COLOR® TEK™ te ajută să oferi clienților tăi ultimele noutătăți în materie de design și stil, în același timp adăugând plus valoare și profit semnificativ business-ului tău.

Secretul succesului noii linii de produse STAHLS’ TEK™, se datorează adezivului special STiX2 ™ – ,,Sticks to anything” – un adeziv ușor, elastic, care se activează la o termperatură scăzută.

Proprietățile acestuia îl fac compatibil cu o gamă foarte largă de materiale – bumbac, poliester, lycra/ spandex și nailon, fără a compromite calitatea țesăturii materialului.

Varianta inovatoare dye-blocking a STiX2, ONYX STiX2 utilizează un adeziv pe bază de cărbune, care împiedică migrația cernelii, atunci când folia se aplică pe materiale imprimate prin sublimare.

Gama CAD-COLOR® TEK™ cuprinde patru materiale noi, imprimabile cu cerneluri pe bază de solvent, eco-solvent.

Super TEK™Clear – folie din poliuretan, transparentă, foarte subțire, disponibilă atât în variantă mată cât și lucioasă, ideală pentru personalizarea textilelor albe sau colorate. Nu necesită folie de transfer. Datorită suprafeței lucioase cu aspect umed, se pot face combinații în mai multe straturi din diferite materiale de termotransfer.
Super TEK™Opaque – folie din poliuretan, foarte moale și flexibilă, aplicabilă pe materiale închise la culoare.
Super TEK™Sublistop – folie din poliuretan, imprimabilă digital, foarte flexibilă și subțire, concepută special pentru materiale personalizate prin sublimare.
FoilTEK™ – folie din poliuretan, imprimabilă digital, disponibilă în 3 culori metalice – auriu, argintiu și alb. Aceasta este prima folie metalică extensibilă, care poate fi întinsă în patru direcții și revine la forma inițială.