Putem personaliza piscinele?

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Raspunsul este DA, se pot personaliza și se pot decora piscinele. Există câteva soluții, dar foliile autocolante reprezintă cea mai rapidă și cea mai flexibilă variantă, oferind în același timp rezultatul cu cel mai mare impact.


În pregătirea sezonului cald, tot mai mulți posesori de piscine se adresează agențiilor de publicitate și firmelor de producție publicitară pentru a găsi soluții de decorare și personalizare a piscinelor. Astfel de lucrări au fost de multe ori refuzate și în multe cazuri proiectele sunt abandonate datorită lipsei unei soluții în care furnizorul să aibă încredere.

Pentru un club de fitness, un hotel sau un club de noapte care au piscină, aceasta reprezintă un punct de atracție foarte mare. Astfel că, este de înteles interesul crescut pentru folosirea piscinelor ca mijloc de promovare. De altfel, această zonă poate aduce profituri suplimentare, putând fi închiriate spații pentru promovare.

Pentru cei care doresc o reclamă în policromie, soluția este folosirea unei folii autocolante. Este nevoie de o folie autocolantă specială, astfel încât aceasta să reziste la contactul permanent cu apa. De asemenea, folia trebuie să fie rezistentă la alunecare și la substanțele chimice folosite pentru igienizarea apei.

Soluția pentru care a optat firma 2B Advertising pentru decorarea a cinci piscine a fost folia autocolantă Asphalt Art.

Această folie este alcătuită dintr-un strat de aluminiu foarte flexibil acoperit cu un strat format din bile mici de poliuretan foarte rezistent la alunecare și la uzură mecanică. Adezivul foliei este rezistent la contactul cu apa, fiind în același timp, îndepărtabil fără urme. Imprimarea foliei Asphalt Art se poate face cu cerneluri UV sau latex, nefiind nevoie de laminare.

Aplicarea se face extrem de simplu, nefiind nevoie de pistol cu aer cald. Esențial, ca și în alte tipuri de aplicații a foliei autocolante este pregătirea suprafeței. Aceasta trebuie curățată, spălată și lăsată la uscat până se elimină orice urmă de umezeală, după care se aplică folia. Având în vedere că suprafața foliei este foarte grunjoasă, nu se pot folosi raclete pentru a o întinde. Soluția cea mai simplă în acest caz este folosirea unei role de cauciuc.

PONT!!

Aceeași folie se poate folosi și în jurul piscinelor pentru a crea o zonă rezistentă la alunecare, folia Asphalt Art putând fi aplicată pe ciment, gresie, pavele, piatră cubică.

Acest material a fost realizat în parteneriat cu specialistii de la 2 B ADVERTISING.