Spune DA colarii la temperaturi scazute

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Sezonul rece reprezintă o adevărată provocare pentru colatori, datorită problemelor care pot apărea în procesul de colare la temperaturi scăzute (sub 8-10°C): rigidizarea foliei, dificultăți în fixarea adezivului pe suport etc.  În același timp, sezonul sărbătorilor de iarnă este perioada din an în care campaniile promoționale pe termen scurt apar precum fulgii de nea, promovarea outdoor devenind locul preferat de joacă al marketerilor.

Acum poți realiza campanii de marketing de efect și cu Impact Maxim, cu ajutorul foliilor autoadezive ORACAL indiferent de condițiile meteo cu ajutorul gamei de folii autoadezive DT (Deep Temperature) de la ORACAL – ORAJET 3161DT și ORAJET 3551 DT – concepută special pentru aplicații la temperaturi scăzute de până la -5°C.

 

 

Ce AVANTAJE și BENEFICII îți oferă Foliile autoadezive DT?

1. Proprietăți foarte bune pentru colări la temperaturi scăzute, de până la -5°C.

2. Adeziv permanent care oferă o rezistență ridicată la raze UV, umiditate și intemperii.

3. Flexibilitate pe durata întregului proces de colare – pot fi aplicate atât pe suprafețe drepte (ORAJET 3161 DT – monomeric), cât și pe suprafețe ușor curbate (ORAJET 3551 DT – polimeric).

4. Durabilitate pe termen scurt si mediu – pana la 4 ani (ORAJET 3161 DT) sau pe termen lung – până la 7 ani (ORAJET 3551DT).

5. Disponibile în variantă alba și transparentă, atât cu finisaj mat cât și lucios.

6. Imprimabile cu cerneluri pe bază de solvent, eco-solvent, UV și latex.

Pentru detalii suplimentare despre Foliile ORACAL DT, vezi ORAJET 3161 DT și ORAJET 3551 DT, sau contactează-ne la telefoanele: 0744 661 746 (BM) și 0744 667 746 (BUC).