Accesorii prese termice

Rafturi Hotronix Caddie

Sunt ușor de asamblat, fiind un accesoriu bun pentru păstrarea materialelor, a foliilor de termotransfer sau accesoriilor la îndemână. Create pentru a se potrivi perfect pe standul CADDIE™ sau pe standul presei Air Fusion, rafturile îți permit să îți creezi un spațiu de lucru complet în atelierul tău sau la un eveniment. Fiecare tavă poate [Read More...]

Solutie de curatare a platanului incalzit

Cu ajutorul ei vei păstra platanul curat.

Radiera termica

Curăță platanul inferior și superior, permițând transferurilor să se răcească repede. Dispersează rapid căldura din materialele termotransferate. Ideală pentru răcirea numerelor înainte de a îndepărta folia de protecție.    

Racleta STAHLS’

Cu ajutorul racletei te vei putea asigura că suporturile rezistente la căldură (ex. Magic Mask ) sunt corect sigilate pentru termotransfer. De asemenea, cu racleta poți îndepărta suportul pentru a asigura o aplicare corectă, fără cute și bule de aer.

Protectie pentru alunecare rapida

Se potrivește perfect cu platanul inferior și face ca îmbrăcămintea să alunece ușor pe el, reducând uzura platanului. Ușor de curățat IMPORTANT !! Culorile imprimate prin sublimare nu aderă.    

Platane interschimbabile pentru prese sepci

Permit o mare versatilitate atunci când se lucrează cu o varietate de stiluri de șepci.

Platane interschimbabile pentru maneci/pantaloni

Personalizarea pantalonilor, mânecilor si jachetelor nu mai reprezintă o problemă.  

Platane interschimbabile încălțăminte

   

Platane interschimbabile

Platanele interschimbabile permit imprimarea unei varietăți mari de articole de îmbrăcăminte de diferite dimensiuni, precum și a accesoriilor. Disponibile pentru toate presele termice.  

Perna din teflon

Împiedică urmele de arsuri în urma termotransferului datorită stratului de spumă de 2cm grosime. Se utilizează la decolteurile în V, pentru cusăturile voluminoase, fermoare sau nasturi și ca inserți pentru articole din materiale mesh și tricouri reversibile.