Alte instrumente OLFA

Rascheta OLFA XSR-200/XSR-300

OLFA a proiectat si a dezvoltat aceste razuitoare tinand cont de necesitatile si asteptarile specialistilor din industrie. Aceste scule au cateva avantaje semnificative fata de alte raschete de pe piata. Au maner ComfortGrip din elastomer antiderapant ceea ce confera o prindere placuta si sigura chiar si pentru o palma umeda sau cu manusa. Suportul este [Read More...]

Cutter OLFA 45-C

Cutit cu lama circulara de 45mm, fixata, pentru taierea covoarelor si a linoleumului. Lama are niste semne pentru a usura utilizarea tuturor partilor la taiere. Se poate utiliza si de catre stangaci.

Cutter OLFA AK-1/5B

Cutit pentru lucrari artistice fine. Este ideal in domeniile grafice, manufacturale. Se vinde cu 5 lame de rezerva.

Cutter OLFA AK-4

Cutit pentru lucrari artistice de precizie, cu urmatoarele caracteristici: maner cu platca de cauciuc, schimbarea rapida a lamei, constructie perfect echilibrata. Are 3 lame de rezerva speciale(ascutit, arcuit, cioplit). Se recomanda pentru lucrari artisitice, tip hobby, grafice, manufacturale.

Cutter circular OLFA CMP-2

Scula de taiat circular, pe un diametru de7-30 cm, recomandat pentru materiale mai dure. Deoarece lungimea partii taietoare poate fi reglata, se poate adapta usor la orice materiale, Debitarea se face cu lama standard OLFA de 18mm latime. Se foloseste la lucrari de izolari termice, la taierea unor forme curbe pe carton ipsos.

Cutter OLFA CK-1

Cutter cu maner metalic si lama de 1mm grosime, foarte fin ascutit si cu doua capete de taiere. Se utilizeaza in uz casnic, cioplire in lemn si la taierea bavurilor maselor plastice(masini de injectat).

Cutter OLFA CK-2

Are manerul si lama din otel inoxidabil. Lama are grosimea de 1.2mm si este ascutit fin. Se pot taia materiale mai dure (cauciuc, piele etc.) Permite lucrari in mediu umed.

Cutter decupat segmenti de cerc OLFA CMP-3

Model nou pentru decupat segmenti de cerc din material textil sau hartie. Are maner unic in acest domeniu, cu clichet, acre usureaza mult munca. Este recomandat si pentru stangaci. Taierea poate fi reglata in asa fel incat sa putem debita felii de cerc intr 4-22cm.

Cutter OLFA HOK-1

Cutter cu cadru din masa plastica si are lama curbata, acre poate fi retrasa sau fixata. Se recomanda in magazii la taierea benzilor de legatorie, la lucrari de pardoseala, captuseala si taierea materialelor de acoperis.

Cutter OLFA PC-L

Proiectat pentru a taia materiale dure: plastic, tabla din PVC sau SIKO. Are lama inversabila si 2 lame de rezerva. Lasa in urma o taietura fina, care permite ruperea exacta a bucatilor din masa plastica.