Cuttere profesionale Olfa

Cutit OLFA SPC-1

Cuțit din material plastic cu agățător pe buzunar și cu dipozitiv de rupere a tăișului pentru utilizare generală, uz casnic sau în birou. Cuțitul are lamă de 9mm.  

Cutter OLFA A3

Cutit cu cadru metalic cu 2 taisuri. In locasul din manerul din plastic se poate pune un segment decupat din lama si cu partea aceasta se pot executa taieri si decupari fine de decoratie.

Cutter OLFA 300

Cutit cu cadru metalic si maner din plastic cu fixare tip surub. Datorita dimensiunii mai mari decat celelalte cuttere de 9 mm este mai potrivit pentru executarea taierii materialelor mai groase.

Cutter OLFA A2

Cutit cu cadru metalic si maner din plastic cu platca din cauciuc. La capat are pensa metalica si fanta de rupere segmenti.

Cutter OLFA BN-L

Cutter multifunctional cu cadru din otel inoxidabil si fixarea lamei cu surub. Prin design-ul si forma manerului, este un model popular, mult utilizat.

Cutter OLFA FWP-1

Are cadrul metalic si este destinat lucrarilor de tapiterie.Are lama de 12.5mm Black Max extra ascutite. Ascutirea se face printr-un procedeu special, care confera lamei o ascutime cu 25% mai mare decat cele clasice.Pentru o priza mai sigura este prevazut cu o platca de cauciuc.

Cutter OLFA L-1

Este poate cutterul profesional cel mai des folosit. Are manerul din plastic, cadru metalic si fixare prin surub. Materiale de taiere propuse: tapet, hartie, carton, piele etc.

Cutter OLFA L-2

Face parte din categoria Heavy Duty

Cutter OLFA NA-1

Manerul ComfortGrip rezistent la alunecarea palmei ii atribuie un confort la lucrari, fara ca bratul sa oboseasca. Are cadru metalic si se poate folosi si de catre stangaci. Lama, manerul si sistemul de fixare sunt rezistente la diluanti si acetona, astfel se pot utiliza si in asemenea medii.

Cutter OLFA NH-1

Cutter dimensionat pentru solicitari extra. Cu lama de 25mm este cea mai mare si puternica scula taietoare. Are maner din plastic ComfortGrip si antiderapant. Avand grosimea lamei de 0.7mm se recomanda la taierea materialelor foarte dure. Este rezistent de asemenea la actiunea acetonei.