Laminatoare comerciale din rola la cald

SURELAM PLUS-800DS

Cu o viteza maxima de 15m/minut si o tehnologie ce combina incalzirea mesei si a rolei de silicon este solutia ideala pentru laminarea printurilor sensibile la caldura. Rolele optionale de embosare cu diverse texturi   extind aria de utilizare a acestui produs.

SURELAM-1000S

SURELAM 1000S este un laminator de tip heat-shoe capabil sa utilizeze o gama larga de folii de laminare. Temperatura si viteza sunt ajustabile , precum si cutitele pentru taiere laterala.

SURELAMPRO

Laminatoarele din seria SURELAMPRO sunt laminatoare de mare viteza(7m/minut maxim) si pot lamina atat o singura fata cat si fata-verso. Sunt disponibile in latimile de 380mm si 500mm. Inaliztoarele se afla atat in tamburul de silicon cat si in masa laminatorului. Sunt disponibili tamburi de embosare cu diverse texturi( panza, piele, textura fina si stelute)

SURELAM PRO-HR

Echipamentele din seria SURELAM PRO-HR sunt laminatoare de mare viteza (maxim 10m/minut) si pot lamina atat una cat si ambele fete. Sunt disponibile in latimi de 380mm, 540mm, 800mm si dispun de sistem de racire cu suflanta. Este disponibil ca accesoriu optional tambur de embosare cu diverse texturi.