Laminatoare compacte cu functie dubla cald-rece

Excelmaster-1600SWING

Laminatoarele la cald EXCELMASTER-1600 SWING sunt destinate volumelor medii de lucru. Presiunea rolei este controlata de microprocesor si poate fi reglata in timpul lucrului. De asemenea, pot fi stocate 9  setari de viteza presiune si temperatura in memoria interna a apartului.

Excelmaster 2050COMBI

Laminatoarele la cald EXCELMASTER-2050 sunt destinate volumelor medii de lucru. Presiunea rolei principale este ajustabila motorizat si este controlata precis de un microprocesor chiar si in timpul lucrului. Utilajul este bidirectional in utilizare si poate lamina atat la cald cat si la rece.

Excelam-FUSER

Laminatoarele la cald Excelam-FUSER pot fi folosite la laminarea placilor rigide de spuma , metal sau plastic precum si pentru imbracarea copertilor de carti.

Excelam SWING

  Laminatoarele la cald Excelam SWING reprezinta varianta imbunatatita a Excelam-Q in sensul ca permite incarcarea mai facila a mediei de laminat si a foliei de laminare prin pivotarea barelor. De asemenea , regaljul presiunii se face in 7 trepte.

EXCELAM Q

Laminatoarele la cald EXCELAM-Q1100RS/Q1670RS sunt utilajele perfecte pentru laminarea posterelor, a printurilor inkjet,  a hartilor si a fotografiilor mari  cu rezultate exceptionale. Pot lamina pana la grosimea de 13 mm fiind utile , de exemplu , in producerea casetelor luminoase.

Suremaster-1650MICRO

Suremaster-1650MICRO este un laminator de format mare destinat laminarii pe una sau ambele fete cu folie de 25 pna la 500 microni. Aparatul dispune de  functie de oprire automata pentru economisirea energiei precum si de reglaje asupra tensiunii in folie. Temperaturile rolelor pot fi reglate complet independent.