Laminatoare heavy duty cu functie dubla cald-rece.

BoardMaster

Acest laminator la cald este destinat laminarii geamurilor de interior cu diverse texturi(colorate, textura de lemn sau marmura) cu costuri mai mici cu 30% fata de metodele traditionale.  

GraphicMaster III-1600 HDT/IDH

Laminatorul profesional la cald GRAPHICMASTER-1600HDT a fost dezvoltat cu cele mai noi tehnologii pentru a garanta cea mai buna calitate a laminarii in conditii de utilizare foarte facila. Puterea si stabilitatea exceptionale fac acest utiliaj sa fie potrivit pentru aplicatii industriale deosebite ca productia de LCD sau geamuri laminate. De asemenea poate fi folosit si [Read More...]

GraphicMaster III

Acest laminator profesional la cald reprezinta varful de gama pentru laminarea la cald sau rece a imaginilor de pana la 1600 mm latime si 25 mm grosime. Aparatul poate functiona in ambele directii prin simpla apasare a pedalei.

GLASSMASTER-1600

Acest laminator profesional la cald este destinat exclusiv laminarii sticlei, a placilor si a adezivilor sensibili la presiune (PSA), in general.Presiunea rolelor se ajusteaza  automat functie de grosimea materialului printr-un sistem pneumatic. Dispune de un sistem de alimentare automata cu sticla sau placi.    

GraphicMaster MAX

Disponibil in latimi de 1630 si 2220 GRAPHICMASTER este un utilaj avansat cu control pneumatic pentru volume mari de lucru. Dispune de un controller extern cu display fluorescent foarte comod de utilizat.