Producator: GCC

Descriere

Cu funcții intuitive pentru a satisface la un nivel înalt cerințele signmaker-ilor profesioniști, Cutting Plotterele profesionale Jaguar V sunt ideale pentru companii cu volum mare de muncă. Sunt disponibile în modele cu lățime de la 60 la 180 cm și cu funcție de tăiere pe contur (modelele LX).

BENEFICII:

 1. Calitate: Aceste echipamente sunt robuste, durabile, silențioase și precise.
 2. Viteză maximă de tăiere: 1530 mm/sec
 3. Forță maximă de tăiere: 600 g
 4. Rezoluție mecanică de 0,006 mm.

MATERIALE COMPATIBILE

 • Folii autoadezive – toate foliile autoadezive din PVC, inclusiv folii fluorescente, folii șablon, folii sablare, folii reflectorizante, etc
 • Folii termotransfer
 • Folii magnetice, materiale cauciucate, cartoane

APLICAȚII

 • Reclame pe mașini, vitrine, casete luminoase
 • Tăieri folii de termotransfer pentru aplicații pe tricouri, șepci sau genți
 • Semne magnetice pentru spații publicitare – birouri, școli, restaurante, hoteluri, săli de conferință etc
 • Decorațiuni și stickere personalizate
 • Ambalaje unicat

CARACTERISTICI:

Sistem Automat de Aliniere (AAS II) – Taiere pe contur
Garantează o tăiere precisă pe contur prin detectarea automată a marcajelor realizate pe imaginile imprimate digital.
Funcțiile includ:
Taiere pe secțiune (modelele LX)

Sistemul de tăiere pe secțiune divide lucrarea de tăiere pe contur în operațiuni de tăiere pe secțiuni, ceea ce asigură o calitate sporită a tăierii, cu o precizie mult mai bună.

Seria GCC Jaguar V scanează marcajele realizate în secțiunea 1 și taie pe contur imaginea din secțiunea 1, apoi scanează și taie imaginea din secțiunea 2 și tot așa.
Poziționare pe segment (Modelele LX)

Funcția de Poziționare pe segment ajută la corectarea printurilor fracționate. Imaginea imprimată poate fi fracționată datorită mutărilor capului de printare. Funcția de Poziționare pe segment poate scana marcajele unul câte unul, în mod automat, pentru a calibra variațiile.
Rotire automată (Modelele LX)

Marcajele noi au rolul de a detecta direcția de alimentare a materialului. Jaguar V detectează marcajele unice pentru a le diferenția de direcția de alimentare a materialului și pentru a roti în mod automat materialul care trebuie tăiat. Nu este necesar să rotiți materialul manual.
Viteza de tăiere
Cu o viteză de tăiere de până la 1530mm/s, cutting-plotter-ul seria Jaguar V depașește pur și simplu competiția.
Forta de apasare pana la 600g
Forta de apasare poate fi reglata de la 5 pana la 600 grame, putand fi ajustata pentru a taia o mare varietate de materiale, de la cele mai fine si subtiri folii pana la cele reflectorizante groase si dure.
Modul tangential inovativ
Modul de emulare tangențiala, permite realizarea de litere de mici dimensiuni și fișiere cu grafică complexă pe materiale groase, rezultatul final fiind perfect decupat, atât pe margini cât și la colțuri.
Canelură pentru Instrumentul de taiere
Design-ul simplu si inovativ, vă permite să decupatț drept un job final, reducând pierderile de material.
Sistem de preluare media
Sistemul de preluare media este complet adjustabil. Utilizeaza media pe tuburi de dimensiuni standard și elimină problemele de aliniere și de alunecare laterală a foliei pentru a asigura o urmărire mai bună pe lungimi mari.
Drivere Windows
Jaguar V include un driver Windows care permite signmakerilor să editeze fișiere din CorelDraw și să le transfere direct la echipament.
Poziționare selectivă a rolelor presoare
Fiecare rolă presoare poate fi poziționată și operată individual. Astfel, cu cutting-plotterele din seria JAGUAR vă puteți crește gama de aplicații.
Panou de control usor de folosit
Panoul de control conține un ecran LCD cu 20 digiti x 2 linii și 14 butoane de control, oferind o operare și o navigare ușoară. LCD-ul permite utilizatorului să monitorizeze toate setările operaționale inlusiv valoarea offset, calitatea, viteza și forța de tăiere. Butoanele inlclud numerose funcții precum ajustarea vitezei, forței, offset-ului și test de tăiere. Se pot memora 4 setări diferite pentru prelucrarea unor materiale folosite frecvent. Aceste setari includ viteza de tăiere, offsetul cuțitului, forța de tăiere, precum și viteza de deplasare în timpul tăierii.
Conexiune prin 3 porturi
Seria Jaguar V are posibilitate triplă de conectare printr-un port USB, unul serial și unul Ethernet. Portul USB asigură o transmisie a datelor mai rapidă și mai eficientă între computer și echipamentul Jaguar V. Conexiunea Ethernet permite ca mai multe echipamente Jaguar V să fie operate de pe un singur computer sau mai multe computere să taie pe un singur echipament. Conexiunea prin cele trei porturi le asigură signmaker-ilor o flexibilitate excelentă în transmiterea datelor.
Cos de protecție (Opțional)
Echipat cu un coș unic de protecție, Jaguar păstrează materialul departe de podea, de praf și de alți factori care l-ar putea altera. Realizarea job-ului va fi o operațiune curată și eficientă.

 

Date tehnice: