Producator: GCC

Descriere

Descriere: Noua serie de cutting-plottere RX II este disponibila in patru dimensiuni: 61 cm, 101 cm, 132 cm si 183 cm. Conceput cu un aspect elegant si caracteristici noi, seria RX II este cutter-ul de top pe piata pentru sign-maker-ii profesionisti.

Aplicații: ambalaje, mape, pliante, tăieri folii autocolante, folii magnetice, folii de termotransfer.

Cu ajutorul accesoriului special pentru BIGUIRE (modelul de 61 cm),  cartonul este presat până apare o urmă specială pentru pliere. Astfel plierea se va face perfect, fără a deteriora cartonul și fără să apară defecte sau crăpături:

Vezi aici un DEMO VIDEO.

Sistem Automat de Aliniere (AAS II) – Taiere pe contur
Garantează o tăiere precisă pe contur prin detectarea automată a marcajelor realizate pe imaginile imprimate digital.
Conexiune Ethernet în rețea
Această conexiune permite ca mai multe echipamente să fie operate de pe un singur computer sau mai multe computere să fie taie pe un singur echipament.
Accesoriu pentru biguire
Cu ajutorul acestui accesoriu cartonul este presat până apare o urmă specială pentru pliere. Astfel plierea se va face perfect, fără a deteriora cartonul și fără să apară defecte sau crăpături.
Rotația automată
Marcajele noi au rolul de a detecta direcția de alimentare a materialului. RX II detectează marcajele unice pentru a le diferenția de direcția de alimentare a materialului și pentru a roti în mod automat materialul care trebuie tăiat. Nu este necesar să rotiți materialul manual.
Poziționare pe segment
Funcția de Poziționare pe segment ajută la corectarea printurilor fracționate. Imaginea imprimată poate fi fracționată datorită mutărilor capului de printare. Funcția de Poziționare pe segment poate scana marcajele unul câte unul, în mod automat, pentru a calibra variațiile.
Taiere pe secțiune
Sistemul de tăiere pe secțiune divide lucrarea de tăiere pe contur în operațiuni de tăiere pe secțiuni, ceea ce asigură o calitate sporită a tăierii, cu o precizie mult mai bună. RX II scanează marcajele realizate în secțiunea 1 și taie pe contur imaginea din secțiunea 1, apoi scanează și taie imaginea din secțiunea 2 și tot așa.
Viteza de tăiere
Cu o viteză de tăiere de până la 1530mm/s, cutting-plotter-ul seria Jaguar depașește pur și simplu competiția.
Forta de apasare pana la 600g
Forta de apasare poate fi reglata de la 5 pana la 600 grame, putand fi ajustata pentru a taia o mare varietate de materiale, de la cele mai fine si subtiri folii pana la cele reflectorizante groase si dure.
Modul tangential inovativ
Modul de emulare tangențiala, permite realizarea de litere de mici dimensiuni și fișiere cu grafică complexă pe materiale groase, rezultatul final fiind perfect decupat, atât pe margini cât și la colțuri.
Canelură pentru Instrumentul de taiere
Design-ul simplu si inovativ, vă permite să decupați perfect drept un job final, reducând pierderile de material.
Sistem de preluare media
Sistemul de preluare media este complet ajustabil. Utilizeaza media pe tuburi de dimensiuni standard și elimină problemele de aliniere și de alunecare laterală a foliei pentru a asigura o urmărire mai bună pe lungimi mari.
Drivere Windows
RX II include un driver Windows care permite signmakerilor să editeze fișiere din CorelDraw și să le transfere direct la echipament.
Poziționare selectivă a rolelor presoare
Fiecare rolă presoare poate fi poziționată și operată individual. Astfel, cu cutting-plotterele din seria RX II vă puteți crește gama de aplicații.
Panou de control usor de folosit
Panoul de control conține un ecran LCD cu 20 digiti x 2 linii și 14 butoane de control, oferind o operare și o navigare ușoară. LCD-ul permite utilizatorului să monitorizeze toate setările operaționale inlusiv valoarea offset, calitatea, viteza și forța de tăiere. Butoanele inlclud numerose funcții precum ajustarea vitezei, forței, offset-ului și test de tăiere. Se pot memora 4 setări diferite pentru prelucrarea unor materiale folosite frecvent. Aceste setari includ viteza de tăiere, offsetul cuțitului, forța de tăiere, precum și viteza de deplasare în timpul tăierii.
Conexiune Dubla
Ofera posibilitatea de dubla conexiune prin USB si port serial. Portul USB permite o transmisie de date mai rapida si convenabila intre calculator si cutting plotter. Conectivitatea dubla ofera operatorilor o flexibilitate mare pentru transmisia de date.
Cos de protecție (Opțional)
Echipat cu un coș unic de protecție, Jaguar păstrează materialul departe de podea, de praf și de alți factori care l-ar putea altera. Realizarea job-ului va fi o operațiune curată și eficientă.

 

 

Date tehnice:

Caracteristici inovatoare:

  1. Role de Fixare cu Presiune Ajustabilă
  2. Funcția DYE CUT
  3. Funcție de Finalizare Automată – Auto Cut Off
  4. Driver cu Parametrii Multipli (4 seturi) pentru reglarea vitezei și calitătii tăierii în același job.
  5. Conexiune Ethernet în rețea
  6. Modelul de 61 cm are un accesoriu suplimentar (în afară de cuțit), pentru biguirea cartonului
  7. Tăierea pe contur a fost mult îmbunătățită