Promoție de vară la produsele “Firul Roșu”

În perioada 29 iunie – 31 august 2017 prețul produselor din gama “Firul roșu” este redus de la 18 € / rolă + TVA la 15,95 € / rolă + TVA.

Firul roșu este un produs inovativ în industria colărilor auto. Inițial, folosirea cutter-ului era considerată singura variantă pentru tăierea foliilor. Însă banda de tăiere “Firul Roșu” a revoluționat întreaga industrie.

Această bandă permite ca oricine, chiar fără să aibă prea multă experiență, să poată crea atât linii simple, cât și design-uri complexe, pe mașini, fără riscul de a deteriora vopseaua mașinii.

Alege varianta potrivită pentru lucrările tale:

1) WrapCut Firul Rosu :

Lățime bandă: 3 mm

Lungime rolă: 60 m

Adeziv: slab

Aplicații: Colări cu suprapuneri de 2 sau mai multe folii, crearea de linii simple sau design-uri complexe pe mașini. Datorită benzii adezive subțiri, cu adeziv slab, permite crearea de linii curbe, pe suprafețe fine.

Mai multe detalii tehnice despre WrapCut aici.

2) WrapCut PRO:

Lățime bandă: 4 mm

Lungime rolă: 45 m

Adeziv: mediu

Aplicații: Colări cu suprapuneri de 2 sau mai multe folii, crearea de linii simple sau design-uri complexe pe mașini. Banda adezivă de 4mm, cu adeziv mediu, conferă o rigiditate crescută față de WrapCut 3mm, permițând trasarea de linii drepte, pe lungimi mari, precum și aderarea pe suprafețe dificile.

Mai multe detalii tehnice despre WrapCut PRO aici.