Despre noi

Suntem o afacere de familie fondata la Baia Mare in Mai 1985, conform autorizatiei de pictor decorator obtinuta de catre dl. Pop Ion Nicolae - Cetateanul PIN -  creatorul Grupului de firme PIN – al carui Manager General este de la infiintare, in anul 1990. In acelasi an, cand legislatia i-a permis, i s-a alaturat si sotia, doamna Pop Iuliana, care a fost Director Executiv timp de 17 ani, pana la despartirea de lumea noastra.

Incepand din 1994, am devenit primul importator oficial din Romania al foliilor autoadezive Oracal de la Orafol Europe GmbH. Cu timpul, compania Orafol a devenit, unul dintre primii trei producatori de folii auto-adezive din lume.

In 1996 am deschis reprezentanta din Bucuresti, pentru mai aproape de marile firme din capitala si din imprejurimi.

Din 2003, Lavinia Pop – fiica antreprenorilor – s-a alaturat echipei din Bucuresti in calitate de coordonator. Astazi conduce reprezentanta din Bucuresti – care a devenit de cateva ori mai mare – si toate societatile din cadrul Grupului PIN, in calitate de Managing Partner.

In tot acest timp am continuat sa ne adaptam nevoilor pietei de signalistica din Romania. Suntem pasionati domeniul de sign si comunicari vizuale. Identificam firme producatoare de materiale si echipamente inovatoare din toate colturile lumii si selectam produse relevante pentru signmakerii romani. In acest moment portofoliul nostru cuprinde peste 4500 de produse, de la peste 20 producatori.

Suntem mandri ca reprezentam producatori de materiale, consumabile si accesorii care au dovedit pasiune si grija pentru nevoile clientilor, precum: foliile autoadezive si benzile dubluadezive ORAFOL, foliile de termotransfer Stahls, accesoriile profesionale Yellotools si Olfa, foliile autoadezive profesionale pentru aplicatii speciale Aslan sau cernelurile Sun Chemical.

Din 1999 importam si tehnologie. In timp, oferta noastra s-a imbogatit, astfel ca acum include: imprimante large format Latex HP, echipamente laser  de la GCC, cutting plottere de la GCC si SUMMA, imprimante UV Docan, routere CNC SUDA, prese de termo-transfer STAHLS’ Hotronix, laminatoare GMP si trimmere Trimalco.

Pastram spiritul de familie si in business, unde suntem preocupati continuu de reusita profesionala a clientilor nostri si de profesionalismul echipei. La fiecare proiect al tau, ne consideram un membru al echipei tale. Am ales sa iti recomandam – intotdeuna – cel mai potrivit produs pentru proiectul tau si nu cea mai scumpa varianta din portofoliu. Viziteaza-ne, iar noi te invitam la cafea in timp ce iti oferim solutii pentru cele mai creative proiecte ale tale sau iti facem demonstratii cu cele mai noi echipamente si materiale din oferta noastra.