Despre noi❤ Anul acesta, sărbătorim 30 de ani de reușite și prietenie cu producătorul german ORAFOL Europe GmbH


Anul acesta este un moment deosebit pentru noi, deoarece sărbătorim cu bucurie împlinirea a 30 de ani de parteneriat cu ORAFOL Europe GmbH. Este o aniversare ce marchează o colaborare productivă și dezvoltare continuă în industria grafică.

În urmă cu trei decenii, PIN PLUS PIN a făcut primul pas ca importator oficial al ORACAL în România. De atunci și până în prezent, am fost și suntem mândri să fim parte din această călătorie extraordinară, împărtășind pasiunea pentru calitate și excelență.

Cu ocazia acestei aniversări speciale, ne dorim să sărbătorim împreună parcursul nostru plin de culoare. Suntem pregătiți să vă surprindem cu evenimente deosebite, oferte speciale și multe alte surprize pe care le pregătim cu drag pentru tine.#PINxORAFOL   #30AniÎmpreună   #MereuÎmpreună


---


Suntem o afacere de familie, cu rădăcini în Baia Mare, fondată în Mai 1985, odată cu obținerea autorizației de pictor decorator de către dl. Pop Ion Nicolae - cunoscut și sub numele de Cetățeanul PIN - fondatorul Grupului de firme PIN. Din 1990, încă de la înființare, dl. Pop a ocupat funcția de Manager General. În același an, soția sa, doamna Pop Iuliana, s-a alăturat afacerii, devenind Director Executiv timp de 17 ani, până la despărțirea din lumea noastră.

Începând cu anul 1994, am devenit primul importator oficial din România al foliilor autoadezive Oracal de la Orafol Europe GmbH. De-a lungul timpului, Orafol a evoluat și a devenit unul dintre principalii trei producători de folii autoadezive din întreaga lume.

În 1996, am deschis o reprezentanță în București, pentru a fi mai aproape de marile companii din capitală și din împrejurimi.

Începând cu 2003, Lavinia Pop – fiica antreprenorilor - s-a alăturat echipei din București în calitate de coordonator. Astăzi, ea conduce reprezentanța din București - care a crescut semnificativ în dimensiune - și toate societățile din cadrul Grupului PIN, având funcția de Managing Partner.

Pe tot parcursul acestor ani, ne-am adaptat mereu nevoilor pieței de signalistică din România. Suntem pasionați de domeniul de semnalistică și comunicare vizuală. Identificăm producători de materiale și echipamente inovatoare din toate colțurile lumii și selectăm produse relevante pentru specialiștii în semnalistică din România. În prezent, portofoliul nostru cuprinde peste 4500 de produse, de la peste 20 de producători.

Suntem mândri să reprezentăm producători de materiale, consumabile și accesorii care și-au demonstrat pasiunea și atenția pentru nevoile clienților, precum: foliile autoadezive și benzile dubluadezive ORAFOL, foliile de transfer termic Stahls, accesoriile profesionale Yellotools și Olfa, foliile autoadezive profesionale pentru aplicații speciale Aslan sau cernelurile Sun Chemical.

Începând cu anul 1999, am început să importăm și tehnologie. În timp, oferta noastră s-a diversificat, astfel încât acum includem: imprimante large format Latex HP, echipamente laser de la GCC, plottere de tăiat de la GCC și SUMMA, imprimante UV Docan, routere CNC SUDA, prese de transfer termic STAHLS’ Hotronix, soft-uri producție publicitară, laminatoare GMP și trimmere Trimalco.


Menținem spiritul de familie și în afaceri, unde ne preocupăm în mod constant de succesul profesional al clienților noștri și de profesionalismul echipei noastre. La fiecare proiect al tău, ne considerăm parte din echipa ta. Ne-am angajat să îți recomandăm întotdeauna cel mai potrivit produs pentru proiectul tău și nu neapărat cel mai scump din portofoliul nostru. Vizitează-ne, iar noi te invităm la cafea în timp ce îți oferim soluții pentru cele mai creative proiecte ale tale sau îți facem demonstrații cu cele mai noi echipamente și materiale din oferta noastră.